sunnuntai 1. maaliskuuta 2009

The Body Shop

Hamppu- sarjan huulivoide

Teholtaan aivan yhtä hyvä kuin kaakaohuulivoidekin. Tämän tuoksu tosin on paljon miedompi joten pystyn käyttämään tätä ilman kummempia inhotuksia. Tuoksu on sanallasanoen maanläheinen. Se on ikäänkuin sekoitus jotain sitrusta ja mietoa tupakanpurua. Onneksi tämänkin tuoksu haihtuu parissa minuutissa levityksestä :)



http://www.thebodyshop.com/images/product/large/24330m_l.jpg

Inci:
Hydrogenated Coconut Oil (Emollient/Hair Conditioner), Olea europaea (Olive Oil) (Emollient), Cera Alba (Beeswax) (Emulsifier/Emollient), Candelilla Cera (Candelilla Wax) (Stabiliser), Cannabis sativa (Hemp Seed Oil) (Skin-Conditioning Agent), Tocopheryl Acetate (Antioxidant), Salvia sclarea (Clary Oil) (Fragrance/Essential Oil), Panthenol (Skin/Hair Conditioning Agent), Linalool (Fragrance Ingredient), Retinyl Palmitate (Skin Conditioning Agent), Tocopherol (Antioxidant), Geraniol (Fragrance Ingredient), Limonene (Fragrance Ingredient).



Kaakao- huulivoide

Tämä huulivoide on ollut mulla käytössä pari kuukautta. Se toimii kyllä todella hyvin verrattuna peruslabelloon joita ennen käytin. Nyt huulet on oikeasti hoidetut ja pysyvät pitkään hyvinä ilman jatkuvaa huulirasvan lisäilyä. Ainut iso vika tässä tuotteessa on sen karmea, keinotekoisen kaakaon haju! Monet tykkää siitä, itse en voi sietää. Jotenkin siihen on nyt tottunut käytön myötä, mutta toista samanlaista en osta sen tuoksun vuoksi.


http://www.thebodyshop-usa.com/images/bathpc/pd_cocoa_butter_lip_care_stick_rpk.jpg

INCI: Hydrogenated Coconut Oil, Beeswax, Olea Europaea (Olive) Fruit Oli, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Theobroma Cacao Cocoa) Butter, Flavor, Prunus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Tocopheryl Acetate, Propylenen Glycol, Water, Chamomilla Recutita Extract, Ammonium Glycyrrhizate, Calendula Officinalis Extract, Tocopherl


Tea Tree- naamio

Valitettavasti tämä tuote ei toiminut mulla lainkaan :( Käytin sitä ahkerasti joka ilta viikon ajan ja kyllähän niitä finnejä ilmaantui. Oletin sen siis johtuvan siitä, että tuo nostaisi talia pintaan ja näin puhdistaisi ihon. Meni kaksi viikkoa tuon kuurin jälkeen, että naama jotenkin normalisoitui. En siis uskalla enää käyttää tätä.
http://www.thebodyshop.com/images/product/large/13721m_l.jpg

Inci:
Aqua (Water) (Solvent/Diluent), Kaolin (Absorbent), Glycerin (Humectant), Cetearyl Alcohol (Emulsifier), Myristyl Myristate (Emollient), Octyl Palmitate (Emollient), Glyceryl Stearate (Emulsifier), PEG-100 Stearate (Surfactant), C12-15 Alkyl Benzoate (Emulsifier), Cyclomethicone (Emollient), Melaleuca alternifolia (Tea Tree Oil) (Natural Additive), Benzyl Alcohol (Preservative), Methylparaben (Preservative), Propylparaben (Preservative), Disodium EDTA (Chelating Agent), CI 77891 (Colour), CI 77289 (Colour), CI 77492 (Colour).




4 kommenttia:

  1. Tuo teepuunaamio on ihan huipputavaraa! Mun ehdoton suosikkinaamio ikinä :)
    Toi öljy on ihan OK, mutta ei toimi lainkaan niin hyvin kuin apteekin Basiron geeli ja annostelukin oli musta hiukan hankalaa.

    VastaaPoista
  2. Heidi: Sun hehkutuksen innoittaman hankinkin tuon naamion :D Aion nyt testata sitä viikon ajan joka ilta, kun luin, että se saattaa nostaa talia reippaastikin pintaan ja näin ollen voi kestää vähän aikaa jotta todellinen vaikutus alkaa näkyä.
    Niin ja tosiaan vaihdoin tuon Body Shopin öljyn luontaistuotekaupan 100% öljyyn, josko olisi parempaa. Siinä oot kyllä oikeassa, että annostelu on vähän hankalaa! Olen nyt laittanut kasvovettä vanulapulle ja sen päälle tiputellut öljyä jonka jälkeen tuputellut vanulapulla ongelmakohtiin. Jos öljyä imeyttää vanupuikkoon, tuntuu ettei siitä irtoa mitään ihoon... Lieko totta vai kuvitelmaa.

    VastaaPoista
  3. Kiva, että mun höpötyksistä on jotain höytyäkin :)
    Oot ihan oikeessa siinä, että se vanupuikko imaiseen aika tehokkaasti sen öljyn, itse laitoin ihan sormenpäällä ongelmakohtiin tuota öljyä, toimi niin parhaiten.

    VastaaPoista
  4. Täytyypä testailla tuollakin tyylillä :) kiitti vinkistä!

    VastaaPoista