torstai 19. maaliskuuta 2009

Escada


Mä aloitin jo hyvissä ajoin ensi kesän tuoksujen hankkimisen :D Ja mikäs muu kiinnostaisi enemmän kuin Escadan tuoksut. Joo, eihän näitä kannata hankkia jos haluaa jotain ainutlaatuisen persoonallista jota ei kellään muulla ole. Mutta koska mä en muutenkaan hamua mitään täysin ennennäkemätöntä tyyliä, mulle käy oikein hyvin myös omaa nenää miellyttävät tusinatuoksut :))
Nämä mun kolme tuoksua on hyvin samanlaisia keskenään. Mulla meni pari päivää ja useita tuoksuttelutuokioita, että aloin erottamaan selvästi näiden eron.

Escada Ocean Lounge, kesätuoksu 2009

Tämän mä laitoin tilaukseen heti kun sitä netistä sai. Tilasin samantien 50ml pullon. Tilaamisen jälkeen kävin suihkauttamassa tätä Stockalla ja pelästyin, etten tykkäisikään tuoksusta. No, paketti saapui ja testailin tuoksua pari päivää. Ja nyt tykkään tosi kovasti <3 Tuo mieleen kirpeän mansikan.

Moon Sparkle, kesätuoksu 2008

Moon Sparkle on jotenkin vähän "vakavampi" tuoksu kuin OL ja SH. Se on enemmän hajuvesimäinen ja naisellinen, kun taas OL ja SH on raikkaita ja todella makeita. Makeutta tässäkin on, mutta siinä missä SH on selvän hedelmäinen ja OL makean mansikkainen, MS on marjaisan kukkainen.
Escada Sunset Heat, kesätuoksu 2007


Mä en muuten tykkää tästä vanhasta pullosta läheskään niin paljon kuin noista uusista. Onhan tämä ihanan aurinkoisen värinen, mutta vähän halppis. Uudet pullot on jotenkin paljon elegantimpia kun taas tämä vanha pullo tuo mieleen teinivuodet. Ei sillä, että mulla olisi ollut teininä rahaa ostella hajuvesiä, mutta tuo tyyli.
Itse tuoksuun siis :D SHssa erottuu selvästi mango, mun lempparituoksujani! Kokonaisuutena tuoksu luo mun mieleen mielikuvan rennosta, aurinkoisesta kesäpäivästä hedelmäpuiden katveessa raikkaan tuulen vilvoitellessa kasvoja :)))


Onpas tuoksuja hauska yrittää kuvailla :D

8 kommenttia:

 1. Mie haluaisin myös tuon Ocean Loungen itelleni. Ihanan raikas tuoksu. Mistäs tilaat tuoksusi?

  VastaaPoista
 2. Nämä ovat täältä http://www.fragrancenet.com/ :)

  VastaaPoista
 3. Moon Sparkle on muuten kesätuoksu vuodelta 2008, ei 2007 :)

  VastaaPoista
 4. Ai niinkö? Mistähän tuon voisi tarkistaa? Fragrancenetissä väitetään että se olisi 2007 eikä escadan sivuilla aukea ollenkaan tiedot Moon Sparklesta :(

  VastaaPoista
 5. No joo siis itse tuoksu (Moon Sparkle) julkaistiin loppuvuodesta 2007, mutta se oli 2008-vuoden kesätuoksu, samoin kun Ocean Lounge julkaistiin 2008 vuoden lopulla, mutta se on 2009-vuoden kesätuoksu.

  Sunset Heat oli puolestaan vuoden 2007 kesätuoksu.

  Tässä vielä listaus näistä Escadan season-tuoksuista:

  Ocean Lounge 2009
  Moon Sparkle 2008
  Sunset Heat 2007
  Pacific Paradise 2006
  Rockin Rio 2005
  Island Kiss 2004
  Ibiza Hippie 2003
  Sexy Graffiti 2002
  Tropical Punch 2001
  Lily Chic 2000
  Loving Bouquet 1999
  Sunny Fruit 1998

  VastaaPoista
 6. Kiitos oikaisusta :) En ollut ihan perillä tästä systeemistä...

  VastaaPoista
 7. Moi! Ajattelin tilata noita tuoksuja http://www.fragrancenet.com/ paikasta mistä sinäkin, niin miten luotettava tuo on? :) Onko mitään tullimaksuhommeleita ym.?

  VastaaPoista
 8. On luotettava :) Mä olen tilannut tuolta monta kertaa, sekä itselle että tutuille, ja aina on mennyt hyvin.
  Tuolla täytyy tosiaan muistaa se 45e tulliraja (postareineen!). Mutta itse olen tilannut isommat tilaukset parin päivän välein, tuolla on niin halpaa, että postarit ei onneksi nouse huimiksi vaikkei kaikkea voikaan tilata yhdessä paketissa.

  VastaaPoista