torstai 26. maaliskuuta 2009

Kanebo 38, Rimmel Glam'Eyes Lash Flirt, Dior Diorshow Black Out, Dior Diorshow & MaxFactor False Lash Effect


Seuraavaksi siis esittelyssä tällä hetkellä meikkipussistani löytyvät ripsarit. Käytän tätä nykyä vain vedellä pois peseytyviä, mustia ripsareita. Ripsarilta toivon ehdottomasti tuuheutta ja erottelua, vähän pidennystä. Kammoan hämähäkkiripsiä!


Harjat vertailussa
Vasemmalta oikealle
MF FLE, Dior Diorshow, Dior Diorshow Black Out, Rimmel GE LF & Kanebo 38



Dior Diorshow Black Out wp
Nimensä mukaisesti alkuperäisestä Diorshowsta mustempi versio. Harja ei ole yhtä tiivis, enkä saakaan tällä kovin hyvää tulosta. Tämä on kuitenkin mulla vedenkestävänä ripsarina huonojen säiden varalle. Ei ole tullut paljon käyteltyä. Hankittu 4kk sitten joten ihailtavan hyvässä kunnossa vielä! Ei ole siis kuivunut.
Ainiin. Mulla on muuten Black Outin normiversiokin. Olin ihan unohtanut, koska olen saanut sen lahjuksena nettitilauksen mukana. Ei se kyllä eroa mitenkään tästä wp:stä, paitsi juuri vedenkestävyytensä puolesta :D Joten enpä enempiä siitä jaarittele.



Dior Diorshow
Harja on tuuhea ja jotenkin todella pehmeä verrattuna markettiripsareihin. Tätä levittäessä tunne on jotenkin ylellinen :D Harja on kuitenkin jo vähän liiankin iso, käyttö menee kömpeloksi. Kuten kuvasta näkyy, väri ei ole mustan mustaa vaan enemmänkin tumman ruskeaa. Ripsissä eroa kunnon mustiin ei kuitenkaan erota selvästi vaikka ensin petyinkin kovasti. Myös tämä on hankittu 4kk sitten ja on edelleen käyttökunnossa. Putkiloa ei ole kuitenkaan availtu usein.
Tulos on melko hyvä, tuuheuttaa kivasti. Ei kuitenkaan vedä vertoja FLE:lle.



MaxFactor False Lash Effect
Mun ehdoton HG- ripsarini! Kuten meikkikuvista voi huomata ;) Tuuheuttaa ja erottelee upeasti! Harjaa on moni sanonut tosi isoksi, mutta ei mulla kyllä ole ollut ongelmia lainkaan sen kanssa. Tämä on ollut mulla päivittäisessä käytössä 3kk ja pikkuhiljaa alkaa tuntua, että tavara vähenee putkilossa. Väriä tulee mielestäni juuri sopivasti, alkuun melko reilusti. Siitä sitten alan levittelemään. Paras levitystekniikka on mielestäni pyörittää harjaa samalla kun sitä vetää ripsissä alhaalta ylös. Ei siis siksak- liikettä!



Kanebo 38
Ensinnäkin sananen tämän tuotteen järjettömän pitkästä käyttöiästä! Olen omistanut tämän maaliskuusta -06, eli yht. 3 vuotta!! Ainut mikä viime kuukausina on alkanut mennä huonoksi, on putkilon "tiiviste". Se tuppaa irtoilemaan samalla kun harjan ottaa purkista pois, mutta oikealla tekniikalla sekin pysyy paikallaan. Itse harja tai väriaine ei ole mennyt miksikään vaan on edelleen juoksevaa ja ohkaista. Käytän Kaneboa vain sateisina/lumisateisina päivinä jonkun toisen ripsarin päällä. Yksinään tällä tulee todella mitäänsanomaton tulos, mutta vaikkapa FLE:n päällä tulos on yhtä kuin FLE:llä yksin, mutta yhtä kestävä kuin Kanebolla.
Harja on pieni ja näppärä. Itse tykkään kuitenkin tuuheammista ja pehmeämmistä harjoista.



Rimmel Glam'Eyes Lash Flirt
Tuli hankittua tämä rahapulassa ja nätin ulkomuodon perusteella.
Tulos on mielestäni arkikäyttöön hyvä verrattuna todella edulliseen hintaan. Voisin rahapulassa ostaa toistekin. Ei ole kuitenkaan tullut käytettyä nyt kun meikkipussukasta löytyy FLE:kin...


Harja on vähän erikoinen ja nuo piikit tosi kovia.



Mikä on sinun suosikkiripsarisi? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti