lauantai 28. helmikuuta 2009

Dior 5 couleurs Elegante


Niin kaunis kuin Elegante olikin, en vaan osannut meikata sillä :/ En kertaakaan saanut sellaista meikkiä johon olisin ollut tyytyväinen. Niinpä armas Ele lähti vaihtoon.

Pari kuvaa otettuna pehmeässä auringon valossa
Tämä kuva on otettu luonnonvalossa

4 kommenttia:

 1. Olen lukenut ja kuullut näistä Diorin luomiväripaleteista niin paljon hyvää (ja vain positiivista), että tekisi mieli itsekin ostaa. Näyttääkin söpöltä tuo rasia.

  VastaaPoista
 2. Mä olen kyllä myös totaalisen ihastunut Diorin viisikkoihin :) Ne on ylellisen näköisiä (Ihana piristys opiskelijan aamuun :D) ja laadukkaita.
  Voin kyllä suositella täydestä sydämestäni :)

  VastaaPoista
 3. Mie olen taas ihastunut Eleganteen. Tykkään tehdä sillä sellasen "arkisumumeikin", eli levitän paletin tumminta ruskeeta koko luomelle ja häivyttelen sitten vaaleammalla sävyllä. Tulee sellainen kiva, sinisiä silmiäni kivasti korostava lopputulos. Mietin kyllä Elegantea ostaessani, että näinköhän on vähän tylsä hankinta, mutta onneksi olin väärässä :)

  VastaaPoista
 4. Voin hyvin kuvitella, että Elegante sopii mahtavasti sinisille silmille :) Itsekin odotin tuolta todella paljon ja olihan se upea ilmestys. Ei vaan sopinut mun silmiin :(

  VastaaPoista