tiistai 17. maaliskuuta 2009Kileng- siveltimet

Siinä ne nyt on! heart Mun uudet, uutukaiset Kileng- siveltimeni. Ne tuli siis alle viikossa. Ensivaikutelma on hyvä. Siveltimet vaikuttavat todella laadukkailta ja siisteiltä. Synteettinen karva on todella pehmeää ja runsasta, jämäkkää.
Tein näillä meikin (Meikkikuvissa nimellä siipivarjostus) tänään ja yllätyin todella positiivisesti! Mun pieni ongelmani on ollut, etten ole oikein osannut häivyttää luomiväriä muuten kuin hyvin pyöreään muotoon luomivaon päälle. Angled Sculptor toi mulle ratkaisun tähän ongelmaan! Se tekee siipivarjostuksen kuin itsestään! Olen lumoutunut.
Small & Large All- Overit ovat puolestaan erittäin toimivia luomivärin levitykseen liikkuvalle luomelle sekä kulmaluulle. Erityiset kiitokset annan siitä, ettei ne imaise väriä lainkaan itseensä. Väriä ei siis mene ns. hukkaan vaan se painuu pehmeän peittävästi iholle.
Pointed Sculptor voisi ehkä olla hitusen pienempi jolloin sillä saisi vieläkin tarkempaa jälkeä. Mutta täytyy sanoa, että mä en ole koskaan ennen käyttänyt tuon mallista sivellintä joten vika voi olla puhtaasti käyttäjässä. Pointedilla saa kuitenkin hyvin levitettyä väriä luomivakoon ja ulkonurkkaan. Se ei lätkäse väriä yhteen kohtaan vaan myös häivyttäminen onnistuu mainiosti.
Tykkään näistä ehdottomasti ja paljon!!

Angled SculptorSlant
Pointed Sculptor
Large & Small All-Over


4 kommenttia:

 1. Nuo näyttää kyllä tosi laadukkailta! Pitää varmaan tilata itelle koko silmä-setti, heti kun on vähän enemmän rahaa (: Hyviä siveltimiä kun en omista, en raski tuhlata niihin omaisuuksia, vaikka kuinka pitkään säilyisivätkin.

  VastaaPoista
 2. Näitä voin kyllä suositella täydestä sydämestäni :) Ja hintakin on oikeasti niin halpa!

  VastaaPoista
 3. Näyttää kyllä tosi hyviltä - olen itse miettinyt nyt jonkin aikaa noiden Kilengien tilaamista, kun niitä on juureksessa niin kovasti kehuttu. Tosin odottelen vielä toistaiseksi Coastal Scentsin halpissivellinlähetystä saapuvaksi. :) Mutta näitä sun kuvia katsoessa tuli kyllä tosiaan halu tilata Kilengitkin. :D

  VastaaPoista
 4. Mulla on myös coastalin siveltimiä muutama kipale ja on ne kyllä ihan eri luokkaa kuin nämä! Ja varsinkin kun vertaa hintoja, Kilengit ei maksa kovinkaan paljoa enempää vaikka on huimasti laadukkaampia.
  Onneksi siveltimiä ei voi koskaan olla liikaa... ;)

  VastaaPoista