tiistai 31. maaliskuuta 2009

Hentoa hohtavaa

Ai että netistä saakin hyviä meikkausvinkkejä :D Näitä on ihana kokeilla itselle!
Tänään kokeilin siis ensimmäistä kertaa valkoista rajausta peruseyelinerin yläpuolelle. Tuloksena hento, hohtava talvinen meikki :) Armas avokkini antoi meikille nimen: Snow Glow. Kuinka kekseliästä ;) Kuvaa kyllä mielestäni hyvin lopputulosta.

Rajaus yläluomella MAC Fluidline Blacktrack ja Lumene Arctic Definition valkoinen silmämeikkikynä
Rajaus alaluomella Lumene AD harmaa silmämeikkikynä
Ripsari Dior Diorshow
Liikkuvalla luomella Dior Parisian Lights viisikon valkoista luomiväriä
Varjostukseen käytin MaxFactor Burnt Bark luomiväriä
Kulmaluulla Lily Lolon Star Dust hohdetta6 kommenttia:

 1. Jestas, että sulla on kauniin vihreät silmät!

  VastaaPoista
 2. Kiitti :D Olin kirkkaan sinisilmäinen ekaluokkalaiseksi asti jolloin kerran toivoin tosi kauniit vihreät silmät nähtyäni itsellenikin sellaisia. Toiveeni toteutui :D Sinänsä tuntuu erikoiselta, kun äidillä on ruskeat ja isällä siniset silmät.

  VastaaPoista
 3. Silmienväri saattaa tosiaankin muuttua iän myötä, etenkin vauvoilla kait useimmiten on syntyessään siniset silmät ja vartuessa se silmienväri muuttuu. Vihreähän on jonkinlainen sinisen variantti, että sinällään siinä ei oo mitään kummaa, mutta toisaalta taas on outoa, että vaikka isälläsi on ruskeat silmät niin sulla ei koska ruskea kait on yleensä se nominoiva joka jyrää kaiken muun ohi.

  VastaaPoista
 4. Niin no mäkin tiedän kyllä lukion biologian tunnilta silmien värien muuttumisesta ja periytymisestä (Äidilläni ei siis ole RR- ruskea ,jos leikitään, että R dominoiva ruskea, vaan Rs- eli toiselta vanhemmalta dominoiva R joka saa värin näyttäytymään ruskeana mutta kantaa myös resessiivistä sinistä s. Isällä taas on pakko olla ss, koska silmät on siniset. Olen siis saanut geenit ss, mutta jostain syystä mulla on vihreät eli geeneiltään siniset.) Tosta selostuksesta ei kyllä tajua kukaan mitään xD
  Lapsena se vaan tuntui tosi maagiselta ja ehkä siksi itsekin tykkään niin kovasti vihreistä silmistä :D

  VastaaPoista
 5. Näyttääpä nätiltä tuo valkoinen rajaus tumman yläpuolella, tätä pitää kokeilla itsekin!

  Ja kuten Heidi sanoi, sinulla on kyllä ihan kadehdittavan kauniit vihreät silmät :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos vinkistä. :> Sain just valkoisen meikkikynän eikä mulla ollut mitään käryä, miten sitä vois käyttää, mutta tuohan näyttää kivalta.

  VastaaPoista