lauantai 7. maaliskuuta 2009

MACMAC pigmentit Pink Opal, Vanilla, Tan & Chocolate Brown


Tänä aamuna (=Iltapäivällä ;)) herätessäni aurinko paistoi niin kauniisti, että päätin nyt tehdä muutamat swatchit MACin pigmenteistäni. Meikkiä näistä tulee ensi viikolla, toivottavasti saan hyviä kuvia blogiin laitettavaksi :)
Aiemmin olen käyttänyt vain Vanillaa meikeissäni. Se on todella kaunis sävy käytettäväksi kulmaluulla ja miksei muuallakin meikissä. Mulla on sen kanssa ollut vain ongelmana pysyvyys. Jos laitan sitä muualle kuin kulmaluulle, se kerääntyy äkkiä kasoiksi poimuihin (Vaikkei mun luomet ole edes mitenkään kovin ryppyiset). Toivotaan, että muut pigmentit ei käyttäytyisi näin.Pigmenttipurnukat

Pink Opal
Kylmä vaalea kerma jossa kylmä pinkki hohto


Vanilla
Vaalea kerma jossa kaunis kultainen ja hento vaaleanpunainen hohtoTan
Lämmin, persikkaiseen taittava keskiruskeaChocolate Brown
Neutraali tummaruskeaSwatchit puhtaalle iholle

Auringonvalossa

Vasemmalla ylhäällä Vanilla, oikealla ylhäällä Pink Opal, keskellä Tan, alhaalla CB
Luonnonvalossa

Seuraavissa kuvissa pigmenttien pohjustuksena oli huulikiiltoa

Käytän huulikiiltoa pohjustuksena aina, kun haluan sävyistä syvemmät ja peittävämmät. Yleensä silloin tuputan ensin väriä huulikiillon päälle ja lisään sen jälkeen toisen kerroksen jolla saan paremmin hohdon näkyviin. Kuvissa olen vain töpötellyt värin runsaan huulikiiltokerroksen päälle. Luomille laitan huulikiiltoa vähemmän, mutta tulos on yhtä peittävä.
Otin kuvat heti pigmentin tuputtamisen jälkeen. Huomasin kuitenkin, että jonkun ajan kuluttua pigmentti oli ikäänkuin "sulanut" huulikiiltoon. Pigmentin levittäminen huulikiillon päälle ei siis ole vaikeaa, sen saa kyllä hyvin häivytettyä ja hetken kuluttua sävyt muutenkin sulautuvat toisiinsa. Kuvissa näkyviä suttuisia rajoja ei siis tarvitse pelätä ;)


Auringonvalossa

Vanilla & Pink Opal


Vanilla, Pink Opal & Tan


Tan & CBLuonnonvalossa

Tässä näkyy hyvin keskellä olevan Tanin ja oikealla olevan CB:n sävyt


Vanillan & Pink Opalin hohtoa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti