tiistai 24. maaliskuuta 2009

Huulikiiltoa silmiin??

Kyllä vain! Mikäli meikkipussukkasi pohjalla lojuu vanhoja, vähäpigmenttisiä luomivärejä tai sinusta tuntuu, ettet saa luomiväreistä irti parasta lopputulosta, tunge ihmeessä silmiisi huulikiiltoa!
Näin minäkin teen :D Pikainen tutorial:
1. Pohjusta luomet silmämeikin pohjustajalla. Itse on käyttänyt tähän asti Lumenen pohjustajaa joka on toiminut mainiosti tähän tarkoitukseen.
2. Mikäli käytät nestemäistä eyelineriä, laita rajaukset nyt.
3. Levitä kämmenselällesi pieni määrä hyväksi toteamaasi, tahmeaa huulikiiltoa. Sen kannattaa olla joko melko väritöntä tai samansävyistä kuin päälle tuleva luomiväri. Hilehippusia ei kannata olla reilusti.
4. Tuputtele sormenpäähän pienen pieni, ohut kerros huulikiiltoa kämmeneltäsi. Taputtele nyt sormenpäälläsi huulikiiltoa kevyesti koko liikkuvalle luomelle ja häivyttäen kulmaluulle päin. Älä laita huulikiiltoa suoraan eyelinerin päälle.
5. Ota luomiväriä aplikaattoriin tai pienehköön, jäykkään siveltimeen reilusti. Töpötä (Älä "sivele") ensimmäinen, reilu kerros luomiväriä koko sille alueelle luomelle, jossa haluat sitä sävyä näkyvän voimakkaimmin. Tässä vaiheessa esim. sisä- ja ulkonurkan sävyjen ei tarvitse häivyttyä toisiinsa vaan välissä voi olla voimakaskin raja.
6. Ota luomiväriä halutessasi parempaan siveltimeen ja tee meikki niinkuin normaalisti tekisit. Eli lisää edellisen luomivärikerroksen päälle toinen kerros normaalilla tyylilläsi. Tässä vaiheessa luomivärien rajat pehmenee ja meikistä tulee sellainen kuin tahdot :)

Tattadadaadadaa! Sinulle on upea, valovoimainen meikki joka kestää aivan yhtä hyvin kuin normaalistikin, se vain loistaa kauemmas!

Psst. Kurkkaa MAC pigmenttien kuvat, siellä voit vähän verrata pigmenttien voimakkuutta ilman huulikiiltoa ja sen kanssa. Pigmenttien kanssa käytin kuitenkin tosi reilusti huulikiiltoa enkä panostanut tummien pigmenttien kanssa lainkaan siihen, että ne olisivat olleet tasaisesti iholla. Älä siis säikähdä "suttuista" lopputulosta. Huomasin muuten tuolloin myös, että väri asettuin luomivärin päälle n. vartissa hyvin tasaisesti, ikään kuin häivyttyi itsestään. Joten rohkeasti kokeilemaan tummempienkin sävyjen kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti