lauantai 14. maaliskuuta 2009

Uusia himotuksia ostoslistalle :)


Dior 2 couleurs Tropical Look
Mä olen alkanut himoitsemaan kaikkien punaisten luomivärieni keskelle myös jotain vihreää :) Diorin paletit ovat tunnetusti hyvälaatuisia ja tässä paletissa on myös erittäin houkuttelevan näköiset sävyt. Varsinkin tuo vaaleampi vihreä... Eihän tämmöstä voi olla hankkimatta??Dior 2 couleurs Purple Look
Kerran violetin ystävä, aina violetin ystävä <3>


2 kommenttia:

 1. Minulla on tuo Mosaic Powder sävyssä Latte. Tykkään kyllä, siinä on runsaasti pigmenttiä ja toimii varjostuksissa hyvin. Se on kuitenkin myös aika jauhoinen, ja olen kuullut myös sellaisia arvosteluja, että vaaleat sävyt kuluisivat nopeammin kuin tummat, jolloin yleisväri tummenee ajan mittaan. En ole kuitenkaan (vielä) itse huomannut tällaista.

  Se pitää vielä sanoa, että tämä Latte ei mielestäni ole mikään kauhean viileäsävyinen, olen itse lämminsävyinen iholtani ja tuo näyttää hiukan liian punertavalta omalla ihollani.

  Kaikesta huolimatta tuote on mielestäni hyvä ja toimiva. Ja jos olet joka tapauksessa hankkimassa molemmat, niin sehän on sitten joka tapauksessa sama :)

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla kokemuksia! Mulle on nyt tulossa tuo Taupe. Katsotaan millainen se on, sitten selviää kokeilenko Latteakin :) Mutta jos sanot, että se on lämmin, luulen ettei toimisi mulla.
  Onneksi NYXit on sitä paitti niin halpoja, ettei pienet virheostokset meikkipussia kaada ;)))

  VastaaPoista