tiistai 24. maaliskuuta 2009

Lumene Eyeshadow Primer


Mulla on nyt ollut käytössä Lumenen silmämeikin pohjustusvoide. Aiemmin luomivärit katosi luomilta johonkin parissa tunnissa tai kökkööntyi yhteen kasaan. Lumene todella pitää luomivärit paikallaan koko pitkän päivän! Sen päälle ei myöskään tarvitse lisätä puuteria tms. Kestää hienosti myös kosteaa säätä. Valitettavasti se ei kuitenkaan millään muotoa voimista värejä, siksi päätin kokeilla muitakin merkkejä. Joka tapauksessa todella hyvä perustuote! Halpa ja helposti jokaisen saatavilla.
Tuubissa on ainetta 7ml, minulla se on kestänyt käytössä useamman kuukauden. Aine on paksuhkoa, kuivaa "jauhomaista" voidetta. Sen alle ei kannata laittaa mitään, esim. meikkivoidetta tai peiteainetta, muuten pohjustaja ei levity tasaisesti.

Jos et jaksa metsästää erikoisempia merkkejä vaan haluat toimivan, edullisen perustuotteen, suosittelen tätä täydestä sydämestäni! Lumenen parhaimmistoa :)

3 kommenttia:

 1. Sain tästä tuotteesta järkyttävän allergian. Alaluomeni turposi, siihen tuli rupi ja nyt silmän sisä ja ulkokulmiin sattuu. En tietenkään voi 100% sanoa, että kyseinen tuote aiheutti tämän, mutta jos ei, niin aika hyvä sattuma.. käytin ensimmäistä kertaa tätä pohjustusta.

  VastaaPoista
 2. Kyllähän ihan varmasti suurin osa tuotteista aiheuttaa jollekulle ikäviä reaktioita :( Oletko kokeillut voidetta jonnekin muulle ihoalueelle? Vaikkapa kämmenselälle? Jos se aiheuttaa siinäkin oireita, olet varmaan herkistynyt jollekin ainesosalle. Jos taas se ei aiheuta mitään muualle, voihan olla, että silmänympärysihosi on jostain muusta syystä hyvin herkkä... No, en tiedä, en tunne näitä yliherkkyys- ja allergiajuttuja kovin hyvin.

  Ikävä juttu, että kokemuksesi oli noin inhottava :( En ole kuullut muille käyneen noin.

  VastaaPoista
 3. Joskus silmäluomeen voi tulla tulehdus esimerkiksi, jos meikit eivät ole peseytyneet kunnolla pois tai jos on käyttänyt vanhentuneita meikkejä. Itselläni kävi niin (todennäköisesti), ja lääkäri totesi silmäluomessani talirauhasen (oil gland) tukkeuman ja tulehduksen. Toki voi olla myös yliherkkyyttä jollekin tuotteen aineelle.

  Kiitos tästä päivityksestä! Olenkin miettinyt, ostaako vai eikö ostaa Lumenen pohjustusvoidetta. :) Kauppaan mars!

  VastaaPoista