torstai 12. maaliskuuta 2009

Kokemukset putiikeista

Ajattelinpa kirjoittaa lyhyesti kokemukseni niistä nettikaupoista joista olen tilannut tuotteita. Linkit kauppoihin löytyy sivun vasemmasta laidasta.
Joidenkin kauppojen kohdalla on muistettava 45e tulliraja per paketti. Tuohon summaan tulee laskea myös postikulut. Jos tilauksen summa kuitenkin ylittää 45e, kannattaa tilata tuotteet esim. viikon välillä. Ihan peräkkäin tilauksia ei kannata tehdä, joissain paikoissa tilauksen saatetaan yhdistää samaan pakettiin. Niin ja myös ilmaislahjat tulee ottaa huomioon, tulli arvioi niiden arvon joten myös ne kuuluu summaan, vaikket niistä itse mitään maksaisikaan.

Lookfantasic
Ihka ensimmäinen ulkomainen nettiputiikki josta mä uskaltauduin tilaamaan. Melko hyvä valikoima hiustuotteita, mm. Joicoa, Lanzaa ja Tigiä. Vähän myös meikkejä. Ei ole kuitenkaan kovin edullinen paikka ja postareitakin tulee. Toimitus on nopeaa, n. 1vko/ aerosolit 3 vkoa. Tilaus toimitetaan kotiovelle. Asiakaspalvelu erinomaista. Kerran oli mennyt yksi hiuslakka rikki niin lähettivät kaksinkappalein korvaavia tuotteita. Luotettava mesta.Täältä voi tilata huoletta niin paljon kamaa kuin tahtoo, ei siis tarvitse pelätä, että paketti jäisi tulliin.

FragranceNet
Täältä olen tilannut tuoksuja. Edullisesti monia eri merkkejä ja uutuuksia. Joka tilauksesta saa 10% alennusta. Postareita tulee, mutta edulliset hinnat huomioon ottaen, ne eivät ole suuret. Toimitusaika n. 2vkoa. Tulliraja 45e/paketti muistettava.

FeelUnique
Edullisesti tuoksuja sekä meikkejä. Mulle on tullut täältä Diorin ripsareita, hajuvesi ja miesten partavesi. Toimitusaika 1-3 vkoa. Ei postareita!! Tulliraja 45e/paketti muistettava.

Brigette's boutique
Meikkejä edulliseen hintaan. Merkeistä löytyy mm. M.A.C. Täällä myös näkee montako kappaletta mitäkin tuotetta on jäljellä. Toimitus 1-2 vkoa. 45e tulliraja.

The Garden Pharmacy
Täältä tilasin pari ihanaa Dior- viisikkoa edulliseen hintaan. Sivut osaa välillä olla tosi ärsyttävät, mutta mua se ei haittaa. Postareita tuli 9,5 puntaa kahdelle viisikolle, mutta hinta jäi siltikin niiiiiiin paljon halvemmaksi kuin Suomesta ostettuna, että en jaksanut murehtia moista. Toimitus oli nopea, n. 1vko. Eikä tarvitse muistaa ikäviä tullirajoituksia.

Kiss And Makeup
Tilasin täältä NARSia. Toimitus oli nopea. Postaritkin ok. Muuta en oikeastaan muistakaan... Tulliraja muistettava!

HQhair
Täällä kävi semmoinen kämmi, että tilasin ja maksoin tuotteet, mutta toinen olikin sitten loppu. Eli vaikka jotain olisikin On Stock, se saattaa siltikin olla loppu. No, rahat palautui kyllä nopeasti takaisin. Aion siis tilata jatkossakin. Ottaa vaan päähän epävarmuus. Postarit oli ok ja toimitus nopea, n. 1vko. Ei tartte muistaa 45e rajoitusta.

Joo, ei jaksa enempää. Täydentelen tätä pikapuoliin :)))

3 kommenttia:

  1. Miten niin Brigettesin kohdalla ei tarvitse miettiä tullirajoja? Tuotteethan tulee Jenkeistä joten tokihan 45€ raja pätee. Mun Brigette-tilauksissa tullilappuun on rehellisesti kirjoitettu tuotteiden oikea arvo.

    VastaaPoista
  2. Brigette's boutique sijaitsee Yhdysvalloissa - eli tullit täytyy ottaa huomioon. :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos huomautuksesta, mulla pääsi virhe tekstiin :)

    VastaaPoista