sunnuntai 29. maaliskuuta 2009

Violetti smoky eye- tutorial

Ensinnäkin, smoky eye- meikit ovat mulle vähän sellainen saavuttamaton haave. Ne näyttää tosi hyviltä, toisten silmissä. Itse olen niin kalpea ja silmäni hassun malliset, ettei "oikea" smoky eye- meikki vain sovi. Siksi mun smoky eyesit on vaaleammilla sävyillä tehtyjä eikä mulla ole esim. sisärajauksia lainkaan. Ja toisekseen, olen aika aloittelija tummien meikkien teossa. Siksipä tässäkin tutorialissa voi olla vähän sekavuutta, kun on pitänyt korjata jotain juttua vielä myöhemmin. No, ajattelen tämän harjoitteluna itselleni.
Suosittelen oikeasti kuvaamaan meikin tekovaiheet mikäli tuntuu, että jotain menee aina pieleen! Kuva paljastaa melko hyvin kohdan jossa on vikaa.
Tässä meikissä pääosassa on Dior 5 couleurs Stylish Move- paletti.


Vaihe 1.
Levitä koko ylä- ja alaluomelle silmämeikinpohjustajaa. Mulla käytössä UDPP. Lisäksi sekä ylä- ja alaluomelle peitevoidetta mikäli tarpeen. Mulla Clinique All About Eyes concealer.Vaihe 2.
Levitä koko liikkuvalle luomelle, ulkonurkkaan ja häivyttäen kulmaluulle Stylish Moven harmaan lilaa sävyä.
Siveltimenä Kileng Large All Over.


Tulos:Vaihe 3.
Levitä ulkonurkkaan, luomivakoon, hieman kulmaluulle päin häivyttäen sekä yläripsien tyveen Stylish Moven vaaleampaa violettia.
Sivellin edelleen Kileng Large All Over.


Tulos:Vaihe 4.
Levitä reilusti Stylish Moven tumminta violettia ulkonurkkaan, luomivakoon sekä yläripsien tyveen.
Sivellin Kileng Small All Over.


Tulos:
Vaihe 5.
Levitä paksulti Stylish Moven valkoista kulmaluulle sekä häivytä sillä violetin rajoja.
Sivellin puhdistettu Kileng Large All Over.Tulos:
Vaihe 6.
Tee alaripsien alapuolelle rajaus Stylish Moven vaaleammalla violetilla.
Sivellin Kileng Slant.


Tulos:Vaihe 7.
Tässä vaiheessa piirsin ylä- ja alarajaukset Urban Decay 24/7 Zerolla sekä lisäsin Slantilla tumminta violettia alarajaukseen. Lisäksi lisäsin hieman tummaa violettia yläluomelle ja voimistin vielä valkoisella sävyllä kulmaluun korostusta.

Tulos:Vaihe 8.
Lisätäkseni ylimääräistä Bling Blingiä vedin Avonin glittereyelinerilla useamman kerroksen yläluomen rajauksen päälle.


Vaihe 9.
Ripsarina käytin Diorin Diorshow Black Outia.
Ja tässä lopputulos:

2 kommenttia:

  1. Täällä on toinen, jolle smoky eyes ei sovi ollenkaan! Itse sitä oon koittanu jo monia kertoja, mutta hyvältä se näyttää (mulla) vaan ruskean ja kullan sävyillä. Eikä ollenkaan tummilla sävyillä, aika vaaleilla sellasilla. Kiinnostais sen takia päästä jonku ammattimeikkaajan käsiin ja katsoa, miltä se sais smoky eyesin näyttämään mulla!

    VastaaPoista
  2. Mä huomasin, että kun suosiolla jättää pois sisärajaukset, tulos on jo paljon parempi :) Kai sitä vaan kannattaa katella netistä erilaisia smoky- tyylejä ja kokeilla itse... Mutta jos oot todennu ruskean ja kullan hyväksi, niin niitä sitten käyttöön vaan :D
    Itse muuten usein mietin, että uskaltautuisiko sitä jonkun meikkaajan käsiin vaikkapa stockalla. Voisi olla mielenkiintoinen kokemus :)

    VastaaPoista