lauantai 7. maaliskuuta 2009

Tässäpä esittelyssä perusihonhoitotuotteeni



Pitkään testailin eri tuotteita, mutta nyt alkaa löytyä vakkarit :) Tuotteissa arvostan edullista hintaa, mutta hyvästä ja riittoisasta tuotteesta voin maksaa enemmänkin.



Lumene silmämeikin poistoaine
Mulla on Lumenen vanhempaa vedenkestävän silmämeikin poistoainetta, siitä ei vaan löytynyt netistä enää kuvaa, joten uudemman version kuva saapi kelvata. Poistaa hyvin meikin kuin meikin, jättää tosin inhan öljyisen kerroksen joka kyllä lähtee muun kasvopesun yhteydessä.

http://lumenebrandfi.absolutions.fi/content/storeimages/300/80454.jpg



Lumene Radiant Touch Moisturising Cream Cleanser
Uusimpia ihastuksiani :) Puhdistaa tehokkaasti kaiken meikin, mutta tuntuu kuitenkin ihanan pehmeältä voiteelta. Ei kuivata lainkaan eikä ärsytä ihoa. Tällä pesen ihoni joka ilta.



http://www.lumene.fi/content/storeimages/300/80466.jpg



Vichy Oligo 25 puhdistusvaahto
Ei puhdista meikkejä yhtä tehokkaasti kuin Lumenen puhdistusvoide, joten käytän tätä aamuisin kasvojenpesuun. Hellävarainen, mutta kuivattaa vähän enemmän kuin Lumenen voide. En aio ostaa tätä enää, aika kallista verrattuna laatuun. En ole huomannut mitään luvattua ihonkirkastumista tms.

http://www.mistrys.co.uk/images/images/oligo25cleanser_1060_new.jpg



Erisan kasvovesi
Perushyvä kasvovesi joka ei sisällä alkoholia, parabeeneja, hajusteita, väriaineita eikä silikonia. Kuivattaa enemmän kuin mulla aiemmin ollut Favoran kasvosuihke, eikä myöskään rauhoita yhtä hyvin. Aion kuitenkin käyttää tätä jatkossakin edullisemman hintansa jan paremman incinsä vuoksi.

http://www.allergia.com/files/407/textsize/Farmos_Erisan_kasvovesi.jpg



Louis Widmer Eye Contour Cream
Silmänympärysihoni pelastus!! Käytän tätä aamuinilloin, sopii siis hyvin myös meikin alle. Mulla on erittäin kuivat ja hilseilevät silmäluomet. Aiemmin mikään kokeilemani silmänympärysvoide ei ollut tarpeeksi paksua ja kosteuttavaa ja puolestaan käyttämäni ihovoiteet turvotti silmäluomia. Nyt silmänympärysihoni on erinomaisessa kuosissa. Suosittelen ehdottomasti kaikille joiden silmäluomet kaipaa paljon kosteutta :) Purnukka on iso silmänympärysvoiteeksi, 30ml.

http://www.yliopistonverkkoapteekki.fi/WebRoot/OVA/Shops/KYA/48CF/B4C4/D106/A974/745E/59FA/3D38/3F89/Creme_Augenpartie_DL_m.jpg



Pirkka Lastenvoide
Erinomainen jokapäiväinen kasvovoide. Ei sisällä mitään ylimääräistä, parabeeneja tai silikonia esim. Melko paksua, kosteuttaa sopivasti ja ainakin mulla myös imeytyy hyvin. Sopii siis myös mineraalimeikkipohjan alle.

http://www.vision.fi/cgi-bin/gwib/gm?model=remote/get.gws&w=plussa&q=2&f=tnro&id=6410405041722



Lumene Hydra Tender- kasvonaamio
Tämä tuote on korvattu uudella, mutta sitä mulla ei vielä ole. Hydra Tender- naamiota käytän saunan jälkeen tai esim. kovien pakkaspäivien jälkeen yövoiteena. Kosteuttaa ja rauhoittaa todella hyvin. Käytön jälkeen ihoni on tasaisemman värinen kuin yleensä.



http://lumenebrandfi.absolutions.fi/content/storeimages/300/80675.jpg



Lumene Radiant C- Energy Mask
Teen joskus tästä ja murskatusta C- vitamiinitabletista naamion kasvoilleni saunaan. Yleensä kuorin ihon ennen naamion laittoa. Annan siis vaikuttaa n. 10-15 min. Kasvojen ihosta tulee aivan ihanan pehmeä ja kirkas!



http://lumenebrandfi.absolutions.fi/content/storeimages/300/880879.jpg

2 kommenttia:

  1. Heips!
    Voitko mainita jonkun hyvän ja edullisen silmänympärysvoiteen normaalille iholle?

    VastaaPoista
  2. Moi Anniina!
    Olen tässä päivän yrittänyt miettiä tulisko mulle mieleen jotain, mutta kun ei niin ei :( Mulla on aina ollut niin kuiva iho, että mitkään normaalin ihon sy-voiteet ei ole riittäneet. Suosittelen sua kuitenkin tsekkaamaan Lumenen tuotteet, itse testaisin sun tilanteessa varmaan tätä:
    http://www.lumene.fi/default.asp?docId=22217&productCategoryId=21754&productId=26518
    Myös tämä voi olla hyvä:
    http://www.lumene.fi/default.asp?docId=22217&productCategoryId=21754&productId=21758

    VastaaPoista