keskiviikko 10. kesäkuuta 2009

Uusia ostoksia :)


Tarttuipa eilen kaupungilta mukaan paljon kehuttu Isadoran Inliner Kajal Blonde ja Lumenen Arctic Definition Mineral Eyeliner sävyltään metsänvihreä. Moni tykkää käyttää tätä Isadoran vaaleanbeigen/ihonväristä kajalia vesirajaan avartamaan katsetta. Testasin pikaisesti eilen, mutta täytyy jatkaa kokeiluja ennen kuin muodostan mitään mielipidettä tästä. Lumenen rajauskyniä mulla on aika paljon ja ne pysyy... Noh, kyllä kait ne hetken pysyy siistinä. Piti saada vihreä kun odottelen tässä pääseväni Diorin Tropical Lightsin kimppuun ja sehän tietenkin tarvitsee kaverikseen juuri tällaisen tumman sammalenvihreän rajauksen. Lumenen kynässä on hentoisia pieniä kimallehippuja jotka antaa lähinnä metallista kiiltoa.


Swatchia. Metsänvihreä on oikeasti hieman enemmän sammaleenvihreä kuin kuvassa. Jotenkin ikään kuin kultaan taittava.
Blonde erottuu selvästi mun kalpeasta ihostani, saas nähdä saanko sopimaan tuollaista sävyä naamaani :)

2 kommenttia:

  1. Nätiltä näyttää sinullakin tuo Blonde! Tosiaan aika kevysti saa laittaa, että saa juuri sopivan efektin aikaan. Ihme, ettei muilla firmoilla ole tällaista väriä :-O

    VastaaPoista
  2. Joo oon oppinu tykkäämään tuosta :) Jotenkin raikastaa yleisilmettä! Luulisi, että muutkin tajuaisivat tehdän tän tyyppisiä sävyjä koska tän Blondenkin menekki on ollut niin hyvä.

    VastaaPoista