perjantai 26. kesäkuuta 2009

Tropical Light


Yllä tämänkertainen inspiraatiomeikki :) Täytyy sanoa, että tykkään ihan älyttömästi Dior 5 couleurs Tropical Light- paletista vaikka olenkin tehnyt sillä vasta tämän yhden meikin! Paletilla saa selvästi vihreän meikin, mutta luulen että myös hillitymmät lookit onnistuu. Esittelen paletin myöhemmin.
Pohjustuksena käytin UDPP+ sisänurkassa GOSH Love that Dolphin ja ulkonurkassa Moss. Dolphin tekee vihreistä sävyistä kirkkaamman vihreät, Moss puolestaan korostaa sävyjen "sammalmaisuutta".
Sisänurkassa paletin vaalea minttu, liikkuvalla luomella vihreää ja luomivaossa paletin khakiin taittava ruskea. Kulmaluulla v. pun.
Rajauksena ensin alla MAC FL BT jonka päällä Lumenen Metsän vihreä kajal. Samaa kynää alaluomella pitkälle kulmakarvoja kohti vedettynä.
Vesirajassa Isadora Blonde.
Tein tällä kertaa rajauksen myös yläluomen vesirajaan. Tästä rajauksesta käytetään nimitystä tightlining. Tämä onkin tämän kertainen pieni rajausjuttu :) Kyseinen rajaus sopii sekä tummentamaan voimakasta meikkiä sekä tekemään hyvin luonnollisen, hiukan tummemman lookin sellaiseen meikkiin johon ei halua muuten voimakkaita rajauksia.
Tämän meikin kanssa huulilla oli MACin C'Thru. Voimakas vihreä meikki korostaa sekä ihon, että huulien punaisuutta joten kannattaa laittaa tarpeeksi peittävä meikkipohja mikäli iho on taipuvainen punertamaan.


Napsin kuvia aurinkovarjon alla joten värit on ehkä vähän vinksallaan,
mutta meikki on kyllä todenmukainen sävyiltään.Tämä onkin räpsästy auringossa


Yleisilmettä :)
Onko muilla yhtä paljon pisamia? :D

Tässä kaamea kuva joka toivottavasti selventää yläluomen vesirajan rajausta.
Eli tuonne ripsirajaan kajalia. Onnistuu helposti, kannattaa laittaa ennen ripsaria!
Itselläni tässä Lumenen Metsän vihreä, mutta mustalla saa tietty intensiivisemmän tuloksen.


Oliko tästä rajausvinkistä hyötyä kellekään vai oliko ihan tuttu juttu? :D

8 kommenttia:

 1. Jotenkin luonnollisen sievä meikki :) "Löysin" vihreän värin vasta kesän alussa ja opettelen käyttämään, ehkä tätä voisinkin kokeilla. Miullakin pisamat alkaa vallata nenän ja poskipäät, kesän kivuuksia.

  VastaaPoista
 2. Kiitti Charming nails :)

  Katjamaria: Mä kyllä tykkään pisamista, ne on jotenkin persoonallisia :) Vihreä on kaunis väri, pitää vaan olla oikea sävy. Kiva kokeilla jotain uutta :)

  VastaaPoista
 3. Onpa nätti meikki!

  Itse olen pisamaton mutta tyttärelläni niitä jo on ja varmaan tulee todella paljon vielä lisääkin (isän tyttö :D).

  VastaaPoista
 4. Ihna meikki, luin tossa ton 'onko muilla yhtä paljon pisamia' Joo, miulla on, ja niitä tulee viel lisää kesällä. Mut ne ei haittaa, ku ne vähä niiko.., kuuluu miu naama, eli niit on aina ollu.. :D

  VastaaPoista
 5. oon jostain aikasemmin kuullu tost rajaus jutust mut voi nyt sit ihan kokeilla, ja mulla kans noita pisamia löytyy:DD

  VastaaPoista
 6. Mä käytän tuota yläluomen vesirajan rajausta tosi usein, joskus on kausia että teen sen joka meikkiin. Eikös tuosta käytetä nimeä tightlining..?

  Todella kaunis tuo TL-meikki, paljon kauniimpi kuin mun taannoin postaama. Tykkään etenkin sun rajauksista, ne ovat aina todella hienot ja korostaa täydellisesti sun silmien muotoa.

  VastaaPoista
 7. Inkivääri, oli sunkin meikki hieno ;) Eri tyylinen, mutta sehän kertoo vain paletin monipuolisuudesta!
  Niin ja kiitos sivistyksestä, pitääkin lisätä postaukseen tuo oikeaoppinen nimitys ko. rajauksesta! :D

  VastaaPoista