lauantai 6. kesäkuuta 2009

Weleda Tyrni- suihkuvoide, -käsivoide ja ihoöljy, Manteli- kasvoöljy sekä Villiruusu- silmänympärysvoide


Kiinnostuin alunperin Weledan Tyrnikäsivoiteesta ja siitäpä innostus sitten eteni muihinkin tuotteisiin. Kävin tuoksuttelemassa Tyrni- sarjaa luonteistuotekaupassa ja voin sanoa, tuoksu on huumaavan ihana! Weledan tuotteisiin voi tutustua tarkemmin täällä, joten en nyt sen kummemmin mainosta heidän filosofiaansa. Lyhyesti sanottuna Weleda on luonnonkosmetiikkaa eikä tuotteet sisällä mitään pahiksia :)

Itse ostin tuotteet täältä. Toimitus kesti 4 arkipäivää.

Weleda Tyrni- suihkuvoide
Todella pehmeä, paksu voidemainen pesuaine vartalolle. Ei kuivata ihoa lainkaan joten päätin säästää tämän talveksi. Tuoksu voimakas ja raikas tyrni joka kuitenkin haihtuu pian käytön jälkeen.
Ostan kyllä uudestaan.

Weleda Tyrni- käsivoide
Ainut tuote joka ei vastannut odotuksiani. Kosteuttaa kyllä hyvin ja tuoksuu raikkaalle sitrukselle. Voiteesta jää kuitenkin hieman häiritsevä kalvo iholle.
En aio ostaa uudelleen.

Weleda Tyrni- ihoöljy
Loistavaa ainetta! Ei mitenkään kovin paksua öljyä vaan juuri sopivaa joko sellaisenaan käsiin tai kynsinauhoihin tai sekoitettuna vartalovoiteeseen. Imeytyy suht nopeasti kuivalle iholle, käsiin jää sellaisenaan käytettynä pyörimään pidemmäksi aikaa. Välittömän kosteutuksen lisäksi myös tuntuu hoitavan ihoa selvästi, alettuani käyttämään öljyjä ihon hoidossa, minun ei enää tarvitse käyttää vartalovoiteita päivittäin.
Niin ja tuoksu, se on tässäkin ihana. Tykkään <3


Weleda Manteli- kasvoöljy
Hajustamaton herkän ja kuivan ihon öljy. Tarkoitettu kasvoille, mutta itse käytän sinne missä kuivuus pahiten vaivaa. Tuoksuttomuutensa vuoksi muutamat testaajani eivät ole viehättyneet tähän tuotteeseen, vaan sanovat sen tuoksuvan pahalle. Itse en kuitenkaan huomaa mitään kummempaa tuoksua, tai tuoksuttomuutta, ja sekin vähäinen minkä huomaan haihtuu kyllä melko pian levittämisen jälkeen.
Paksumpaa kuin Tyrni- öljy.
Ostan varmaan tätäkin uudelleen :) Talveksi ihan ehdoton.

Weleda Villiruusu- silmänympärysvoide (Joka jäi pois kuvasta...)
Tämä tuote on tarkoitettu varsinaisesti päälle nelikymppisille ja sen luvataan olevan elvyttävä ja tasoittava. Päätin kuitenkin kokeilla tätä voidetta, koska näin kesällä Louis Widmerin tuhti voide tuntuu vähän liiankin tuhdilta aamuisin meikin alle.
Voidetta on tuubissa tosi vähän, vain 10 ml. Voide on kuitenkin niin äärimmäisen ohutta ja kevyttä, että sitä riittää kerralla hyvin pieni määrä. Ilmeisesti voide on kuitenkin ravitsevaa ja hoitavaa, koska silmäluomeni eivät ole siitä pahastuneet. Kunhan muistan yöllä käyttää paksumpaa voidetta, Villiruusu- silmänympärysvoide hoitaa hommansa oikein mainiosti :) Eikä ala rullautumaan meikin alla!
En ehkä osta uudelleen, ei ole kuitenkaan ihan hintansa arvoista näin kuivaihoiselle. Muunlaisen ihon omaaville kyllä suosittelen!

Siinäpä pikainen arvostelu :) Sanokaa jos jäi puuttumaan jotain mitä olisitte halunneet vielä tietää!

6 kommenttia:

 1. Linkittäminen tietyn sanan taakse onnistuu siten, että maalaat sen sanan, painat yläpalkista linkki-painiketta ja laitat siitä avautuvaan ikkunaan pyydettyyn kohtaan sen osoitteen, jonka haluat sen maalatun sanan taakse linkittää.

  Oliko ymmärrettävä ohje? :)

  VastaaPoista
 2. Pidän niin tyrni-suihkuvoiteesta ja villiruusu-silmänympärysvoiteesta! Ja ihan samaa mieltä kanssasi olen tyrni-käsivoiteesta myös, jalkavoiteena käyttelen pois :D Suosikkini on myös tyrni-vartalovoide, i-ha-na <3

  VastaaPoista
 3. Mä olisin myös halunnut tyrni-vartalovoiteen mutta sitä oli vain 100ml puteleissa! En viittiny sitten maksaa niin pienestä pakkauksesta... Kuinka riittoisaa se Nea on? :)

  VastaaPoista
 4. Hassua, olen käyttänyt jo monta tuubia tyrnikäsivoidetta.. Mikä kalvo?! Vai johtuuko käsitysero siitä, että käytän sitä öisin...?

  VastaaPoista
 5. Jaa-a... :D Eihän tietenkään voiteet pelitä kaikkien iholla samalla tavalla. Hyvä jos sulla toimii :)

  VastaaPoista