keskiviikko 24. kesäkuuta 2009

GOSH Love that Dolphin & Love that Moss


Jeij, kiitos erään blogikollegani nyt mullakin on meikkipussukassani kaksi kappaletta GOSHin Waterproof Eyeshadow Stickejä :)))
Hankin näitä ehdottomasti lisää! Peittävät hyvin joten kävisivät aivan mainiosti sellaisinaan luomivärinä. Nämä ovat kuitenkin suosittuja nimenomaan luomivärin pohjustajina.


Vas. Moss ja oik. Dolphin
Auringossa


Varjossa


Tänään on muuten ollut aivan ihana hellepäivä! Tuntuu siltä kuin olisi ulkomailla :D

9 kommenttia:

 1. Mä hankin kanssa eilen MAC Shadestick-korvikkeeksi tuon GHOSin version, ja pitää paikkansa että ihanasti levittyy ja pysyy, ja pysyy ja PYSYY, nimittäin vielä aamullakin luomissa oli shimmerikerros :( Poistan meikin Maybellinen sillä kaksivrisellä putsarilla, yleensä poistanut hyvin meikin, mutta kevyt järkytys oli aamulla :D

  VastaaPoista
 2. Mulla kyllä lähti todella helposti Lumenen vedenkestävän silmämeikin poistoaineella :)

  VastaaPoista
 3. Kiva, että olivat mieluisat ;) Olen tosiaan tyytyväinen, että tuli myös nuo sävyt hankittua ja Dolphin täytyykin testata heti huomenissa.

  VastaaPoista
 4. Hitto, en ossoo edes kirjoittaa, GOSH siis... :P
  Mä taidan vaihtaa putsaria. Tuo Maybelline on ollut mulla merkkinä iät ja ajat, tuntuu ettei mikään ole ollut sen veroista (paitsi Lancomen putsari, mutta 33€ silmämeikinpositoaineesta on hiukka liikaa :D) joten uutta merkkiä siis kehiin. Esim.Lumenea.

  VastaaPoista
 5. Ei kait tuota kirjotusvirhettä edes huomannu :D
  Mulla taas on ollut aina Lumenea ja se on kyllä muistaakseni poistanut kaiken mitä oon kokeillut.
  En mäkään kyllä maksaisi kolmeakymppiä putsarista, ainakaan näillä opiskelijan tuloilla :D

  VastaaPoista
 6. Sokkkarin alessa oli GOSHin putsari 7€, aloitan kokeiluni sillä... keon sit miten kävi ;) (se purkki van on ihan äärettömän ruma)

  VastaaPoista
 7. Hienoa, kerro sitten kokemuksesi :)

  VastaaPoista
 8. Onko Sikrillä jo kokemuksia tuosta GOSH putsarista? En minä huomannut tuota kirjoitusvirhettäkään, ennen kuin luin uudelleen :D

  VastaaPoista
 9. Huomasin nyt vasta tämän Nean kysymyksen.
  Siis GOSH on mun mielestä aika perusputsari, ei ollut mitenkään tajunnanräjäyttävä tai valjukaan. Tosi hyvin lähti meikit, ehkä jopa vähän paremmiin kuin Maybellinellä eikä jättänyt kuivuttuaan tippaakaan rasvaista tuntua.

  VastaaPoista