lauantai 6. kesäkuuta 2009

Lumene Kevyesti päivettävä vartaloemulsio


Ensimmäistä kertaa minäkin haluaisin saada vähän väriä ihonpintaan kesän ajaksi. Kroppani on kuitenkin ihonsävyltään kauniisti ilmaistuna pakastekalkkunan värinen, eikä suostu edes päivettymään vaikka kuinka palvoisin aurinkoa! Paljon tutumpaa on palaminen joten eipä tuo auringossa oleilu aina niin houkuttelekaan.

No, monen onneksi on keksitty itseruskettavat. Itse en voi edes kuvitella käyttäväni tavallisia itseruskettavia, saan niistä vain ruskean oransseja läiskiä ympäriinsä. Ja vaikka tulos olisikin tasainen, sävy olisi jotain niin järkyttävää etten edes kehtaisi liikkua julkisilla paikoilla :D
Niinpä päätin kehuja luettuani kokeilla Lumenen Kevyesti päivettävää vartaloemulsiota. Hintaa tällä on mielestäni aika paljon, 12-13 euroa, huomioon ottaen nopean kulutustahdin. Hyvä jos tuo purnukka kestää edes kuukautta. Itse ostin tuotteen 2 viikkoa sitten ja voiteen pinta on jo alle puolen välin.

Ensinnäkin, tuo voide on aivan ihanan pehmeää ja runsain mitoin kosteuttavaa!! Jos tuota tehtäisiin ilman ruskettavia ainesosia ja parabeeneja, käyttäisin sitä ehdottomasti kosteusvoiteena. Lisäksi voide imeytyy suht nopeasti joten sen imeytymistä ei tarvitse odotella viittä minuuttia kauempaa. Myös tuoksu on mieto ja ihan miellyttävä.

Voidetta piti käyttää neljänä iltana peräkkäin runsaasti, että hentoinen päivetyksen alku alkoi näkyä. Luulen, että silloin mun olisi ollut aiheellista kuoria ihoa koska tuon illan jälkeen on tiettyihin kohtiin ihoa tullut tummempia läiskiä kuin muualle vaikka levitänkin voiteen aina huolella tasaisesti. Onnekseni Kevyesti päivettävä on nimensä mukaisesti kevyesti päivettävää, eikä nuo läiskät ole kovinkaan silmiinpistäviä. Täytyy nyt kuitenkin odotella pari viikkoa, että pääsen hankkimaan kuorintavoidetta ja voin jatkaa voiteen käyttöä.

Kokeilin voidetta myös kasvoille. Kolmen päivän käytön jälkeen tuloksena ei ollut muuta kuin naama täynnä pieniä näppyjä. Ei siis sovi ainakaan mun naamalleni.

Suosittelen siis Lumenen Kevyesti päivettävää vartaloemulsiota lämpimästi kaikkein kalpeimmille jotka eivät kuitenkaan halua erottua kesällä kauas näkyvän värittömyytensä vuoksi :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti