perjantai 12. kesäkuuta 2009

Meikki kiireisiin aamuihin :)


Mun on pitänyt jo pitkään kokeilla MACin Paint Pot Rubenesqueta yksinään meikkinä koska se jättää niin kauniin hohtavan pinnan ja antaa vähän sävyä. Tänään ei ollut mitään kummempaa menoa, kirjastossa käyntiä ja opparin tekoa vain joten päätin testata tämmöstä kevyempää meikkiä. Harmi kun aurinko ei oikein jaksa paistaa, tämä meikki olisi omiaan nimen omaan aurinkoiseen päivään :) Ja uskon tämän meikin sopivan juuri päivettyneelle iholle, kulta taitaa olla kesän ehdottomia hittisävyjä!
Pohjustuksena UDPP. Eli koko luomella Rubenesque ja kulmaluulla MACin Vanilla Pigmentti joka sopii täydellisesti Ruben kaveriksi :) Hohtaa myöskin kultaista, mutta on yleisilmeeltään vaaleampi joten sopii paremmin korostuksiin. Kokeilin tänään myös Isadoran Blondea vesirajaan, kyllä se avartaa katsetta kauniisti kun laittaa kevyellä kädellä! Lisänä meikissä eyeliner-rajaus ja ripsari :) Plus tietty meikkipohja. Silmämeikki näyttää edelleen, 7 tunnin jälkeen, kuin koskemattomalta.

Rubenesque antaa kauniin persikkaisen sävyn ja hohtaa hyvin voimakkaasti kultaa. Hilehippusia se ei sisällä. Paint Potit voi levittää joko sormin tai esimerkiksi tällä jota itse käytän.2 kommenttia:

  1. Mä lopetan kohta näitten sun kuvien katsomisen kun sulla on niin täydelliset silmät ja ripset! Ihan epistä!

    VastaaPoista
  2. Hah :D Mä puolestaan kadehdin sun silmiä ;)

    VastaaPoista