sunnuntai 12. huhtikuuta 2009

Potkua purkista!


Tunnustan, ruokavalioni ei ole tarpeeksi monipuolinen ja terveellinen. Syitä sen kummemmin erittelemättä, toivon, että saisin purkista edes osan hiuksieni, ihoni ja kynsieni kaipaamista ravinteista. Kävin kaupan hyllyllä vertailemassa eri ravintolisiä ja päädyin Piimax Pro-Vita- nimeseen valmisteeseen.
Halusin, että tuotteesta löytyy biotiinia ja piitä hiuksille ja kynsille sekä sinkkiä iholle. Lisäksi tuosta löytyy mm. c- vitamiinia, seleeniä ja kromia.
Mun kynnet ovat olleet säädyttömän huonossa kunnossa koko talven. Lupaan ja vannon tekeväni asialle jotain näin kesän lähestyessä! Projektini alkaa siitä peruslähtökohdasta, että kynsillä on edes mahdollisuudet kasvaa terveinä ja vahvoina.
Lisäksi mulla ottaa edelleen päähän kasvojen ihon huono kunto. Finnejä pukkaa aina vaan jostain :( Jos tämän tuotteen sinkkimäärä ei auta yhtään, taidan kokeilla seuraavaksi jotain "puhtaampaa" sinkkituotetta.
Ja yritän myös syödä paremmin!

Lukijani, kerro mikä on sinun vahvojen kynsiesi, hohtavan ihosi tai tuuheiden hiuksiesi salaisuus!

6 kommenttia:

 1. Itellenikää ei tosta ruuast tuu tarpeeks ravintoaineita ja sen kyl huomaa talvella etenkii:S Tähän mennes en oo oikee mitää tehnykkää sen etee, jotaa monivitamiini juttuu oon kyl syöny mut eihän siin mitää iholle, hiuksille ja kynsille tarpeellisii aineita ole:D

  VastaaPoista
 2. Ei muuta kuin mars kaupanhyllyjä tutkimaan sitten! :D

  VastaaPoista
 3. Kokeilehan kylpäpuristettua hamppuöljyä, se on hyvä omegalähde ja vahvistaa kynsiä. Hemp seed oil, esim. punnitse ja säästä- kaupat myyvät sitä ja ehkä netistäkin saa.

  VastaaPoista
 4. Kiitos vinkistä Mia J :) Täytyypä katsastella josko raaskisin ostaa tuota kokeiluun.

  VastaaPoista
 5. Onko tää ollut hyvä ostos? ootko siis huomannu vaikutusta :) (oon uusi lukija ja kahtelen vanhoja postauksiakin summamutikassa :) )

  VastaaPoista
 6. Kyllä mä söin tuota ja melkolailla vastaavia tuotteita tosi pitkään. En osaa sanoa ihan varmasti miten suuri vaikutus näillä lisäravinteilla on ollut kynsien kuntoon koska samaan aikaan aloitin niiden hoidon muutenkin. Nyt en ole syönyt kesän jälkeen näitä lisäravinteita ja kynnet ovat edelleen melko hyvässä kuosissa :) Ainahan voi kokeilla! 3kk pitäisi malttaa syödä ja odotella tuloksia.

  VastaaPoista