keskiviikko 15. huhtikuuta 2009

Morgana Minerals- siveltimet


Morgana Minerals Fiber Optic Allover Brush #36 & Fiber Optic Face Brush #18

Sivellinkokoelmani kasvaa entisestään :) Tarvitsin skunkin irtopuuterin levitykseen ja kunnollisen siveltimen poskarille. Luin kehuja Morgana Mineralsin siveltimistä joten päädyin kyseiseen putiikkin. Nämä tuntuukin toooosi laadukkailta joten ovat ehdottomasti hintansa arvoisia! Näissä siveltimissähän on kaksi osaa; Lyhyemmät, hiukan paksummat ja jämäkämmät mustat karvat sekä pidemmät, ohuemmat valkoiset karvat.
Pienempi sivellin on vähän pinkki kun ehdin testailemaan uutta poskaria ennen kuin räpsin kuvia näistä. Noh, pieni tyttömäisyys piristää päivää ;)

Fiber Optic Face Brush #18

Uskomattoman pehmeä mutta samanaikaan jämäkkä. Ekan kokeilun perusteella tällä saa poskipunan levittymään todella tasaisesti ja häivytys on helppoa.


Karvat ei oikeasti ole noin klimpissä, mutta voidemainen poskari teki tehtävänsä...
Sivellin on vähän tommonen littana.


Emmiä muuten naamastain laittais kuveja, mutta tästä näkee aika hyvin siveltimen koon. Ihan nappi mulle poskarin levitykseen :)
Fiber Optic Allover Brush #36

Halusin isohkon siveltimen jolla saa aikaan kevyehkön puuteroinnin irtopuuterilla. En siis halunnut liian tiivistä sivellintä. Aiemmin mulla on ollut tässä käytössä Coastal Scentsin aitokarvainen Pink Kabuki joka toimi muuten suht hyvin, mutta se on ikävän karkea ja pistelevä. Siihen verrattuna tämä Morgana Mineralsin kabuki onkin unelman keveä ja satiinin pehmeä. Tarvittaessa häivytyskin onnistuu koska mustien karvojen osuus on melko tiivis. Musta osuus ei ole kuitenkaan missään nimessä kova koska karvat ovat niin ohuet.Ihanan iso sivellin :D

2 kommenttia:

  1. Kyllä tuo isompi vaikuttaa selkeesti isommalta kuin MACin 187, karvat taitaa olla myös pidemmät. Jotenkin tosta tulee mieleen vaan se Goshin skunkki kun tuo ainakin näyttää hiukan harvemmalta kuin MAC ja juuri se harvuun oli yksi syyn minkä takia en tykännyt Goshista meikkivoiteen kanssa.
    Eli isompi mua ei kiinnosta, mutta toi pienempi vaikuttaa kyllä varsin lupaavalta :)

    VastaaPoista
  2. Noi on kyllä yllättävän tiiviitä, tosin mullahan ei ole aiempaa kokemusta skunkki-tyyppisistä siveltimistä.
    Ei noi ainakaan MACiin verrattuna ole pahan hintaisia :)

    VastaaPoista