keskiviikko 15. huhtikuuta 2009

NARS Cream Blush Cactus FlowerTää on aivan ihana! Mä en ole kyllä tehnyt pitkään aikaan hutiostoksia! Mikäli tämän pysyvyys on hyvä, tästä tulee varmasti lemppariposkareita. Cactus Flowerin koostumus on ylellisen "kermainen" ja tasainen. Mä vähän pelkäsin, että voidemaisen poskarin levitys olisi hankalaa, mutta yllätyin positiivisesti.

Cactus Flowerin väri on lämmin syvä pinkki jossa on pientä kultaista hohtoa. Hohto on huomattavasti vähäisempää kuin esim. Orgasmin, eikä se näy kasvoilla ollenkaan kimalteina. Tuo vain tasaista kuulautta.Kuvissa CF:n väri on hyvin lähellä oikeaa. Toki näytöillä voi olla eroja, mutta ainakin omallani sävyt ovat oikein onnistuneita.Paksu kerros Cactus Floweria. Täähän voisi toimia luomivärinäkin!


Jotteivat lukijani luulisi, että Cactus Flowerilla saa vain räikeää jälkeä, tässä esimerkki kevyestä, kuulaasta tuloksesta.

9 kommenttia:

 1. Jaiks miten herkku väri! Rasiassa tosiaan pelottavan räikeä, mutta poskilla ihana. :)

  VastaaPoista
 2. Poskilla näyttää kyllä tosi kauniilta ja luonnolliselta :)

  VastaaPoista
 3. On tosiaan ihanan kaunis ja luonnollinen, käy sulle tosi hyvin!

  VastaaPoista
 4. Tuossa pakkauksessa tuo väri näyttää tosi pelottavan räikeältä, mutta ai,että miten ihana lopputulos! :) Pitää varmaan laittaa ostoslistalle...

  VastaaPoista
 5. Mullakin on jääny vähän negatiiviset kokemukset noitten voidemaisten poskareitten levityksessä mut voishan sitä taas pitkästä aikaa kokeilla uuestaan:))

  VastaaPoista
 6. Itse ainakin huomasin, että tuota on levitettävä hyvällä siveltimellä (Levitin itse tuolla Morganan pienemällä). Sormin ei ollut ollenkaan niin helppoa...
  Tuo muuten pysyy suht hyvin, koulussa käyttelin pari päivää :)

  VastaaPoista
 7. käytä vähemmän.kun käytät poskipunaa, käytä niin vähän että ihmiset miettivät onko tuo omasta takaa vai poskipunaa

  VastaaPoista
 8. En mä noin paljon laitakaan normaalisti :D Mutta jos olisin paljon vähemmän laittanut, ei koko puna olisi näkynyt kuvassa eikä sävystä olisi saanut selvää :)

  VastaaPoista