sunnuntai 19. huhtikuuta 2009

Iiiks, sinistä!


Mulla oli joskus 14- vuotiaana Oriflamelta oikein räikeä turkoosi luomiväri jotta sottasin yhden laivareissun ajan silmiini luullen sitä trendikkääksi. Onneksi tuota luuloa kesti vain nuo pari päivää jonka jälkeen tajusin hävittää koko kauhean luomivärikapistuksen. Tuosta kokeilusta jäi kuitenkin syvät traumat; siitä lähtien olen elänyt uskossa, että mitkään siniset sävyt eivät tule koskaan sopimaan minulle. Nyt päätin kuitenkin aloittaa suhteeni siniseen puhtaalta pöydältä; tässä tulee siis ensitreffiemme tulos :D
Yhdistin pääasiassa Lauressin Tranquilityä sekä Diorin Parisian Lightsin taupea sävyä. Tuota taupea en olekaan aiemmin käyttänyt kertaakaan missään. Se löysi selvästi kaverin itselleen Tranquilitystä :)
Tranquility ei ole mikään voimakas ja intensiivinen sininen vaan harmahtava, raikas vaaleansininen.

Sisänurkassa, eyelinerin yllä sekä kulmaluulla Diorin PL valkoista
Koko liikkuvalla luomella Lauress Tranquility
Ulkonurkasta kulmaluulle häivytettynä PL:n taupe
Ripsari MF FLE
Rajaus MAC fl Blacktrack & Lumene valkoinen kajal
Alhaalla rajauksessa Lumenen harmaa kajal
Mitäs sanotte, hylkäänkö sinisen jälleen vuosiksi vai jatkanko suhteen
lämmittelyä? :)

7 kommenttia:

 1. Mulla on vastaavanlainen vaikea suhde siniseen luomiväriin. Haluan kuitenkin uskoa, että kaikkia värejä pystyy käyttämään näyttämättä kummalliselta, kunhan vain löytää itselleen sopivan sävyn. Kannatan lämmittelyä, siis. Ja yritän sitä itsekin.

  VastaaPoista
 2. Juuri noin minäkin ajattelen :) En pahemmin tuijottele sävyjen lämpimyyteen enkä usko, että voidaan yleistää jonkun värin sopivan vaikkapa tietyn värisiin silmiin. Siispä se on vain kokeiltava...

  VastaaPoista
 3. Kyllä tuo sininen sulle mun mielestä sopii oikein hyvin :) Jos turkoosit pelottaa kannattaa ensin kokeilla vihertäviä turkooseja ja vasta sen jälkeen siirtyä sinertäviin turkooseihin.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kovasti :)
  Kummasti innostus kasvaa kannustuksen myötä :D

  VastaaPoista
 5. Jatka ihmeessä! Sopii mun mielestä tosi hyvin silmiesi väriin.

  VastaaPoista