tiistai 21. huhtikuuta 2009

Little Devil


Hiiiiih :D Mä en malttanut olla ostamatta tätä pikkuista, pippurista pinkkiä lakkaa joka maksoi Anttilassa vain 3,55e!! Kyseessä siis Lumene Natural Code Little Devil. Livenä lakka on vieläkin intensiivisempi kuin kuvissa. Se on sävyltään tummahko, kylmä fuchsia (Kai? Tämmöseksi olen aina mieltänyt fuchsian) jossa voimakas pinkki hohto. Luonnonvalosta tämä lakka nappaa voimakkaan sinertävän liilan hohdon, mutta huonevalaistuksessa sitä ei näy. Osaamattomalle lakkaajalle tämä ei ole helppo harjoittelulakka; en onnistunut täysin kynsinauhojen siistimisessäkään.
No, aivan ihana, halpa ostos joka tapauksessa! Tämä jos mikä saa kevätfiilikset pilviin :D

Ainiin joo. Alla on 1x Yves Rocherin kovettavaa lakkaa, 2x Little Deviliä ja päällä 1x Yves Rocherin päällyslakka.


3 kommenttia:

  1. On se nätti :) Mulla on pari hätävarana ostettua LumeneNC lakkaa (musta ja tumma violetti) ja kelpo lakkojahan ne on. Tosta halvasta sitten taas voi olla montaa eri mieltä, jotenkin vaan korpeaa miten esim USA:sta saat 15ml pullon samalla hinnalla kuin mitä me maksetaan pikkuriikkisistä 5ml pulloista :/

    VastaaPoista
  2. Nojoo, onhan toi sinänsä totta, että jos vertailemaan alkaa, saa lakkoja kyllä halvemmallakin. On mulle tässä tulossakin h2t- tilaus lähipäivinä... ;)
    Mutta eihän tommonen pari euroa paljon kukkaroa kevennä, kun taas ulkomailta tilatessa sitä rahaa menee aina enemmän.

    VastaaPoista