lauantai 25. huhtikuuta 2009

Hoivaa käsille

Hmmmm. Taas on paljon kaikkea mitä niin kovin tarvitsee. Tällä kertaa suurin kiinnostus suuntautuu käsien hoitoon. Eli tarvitsen käsille hyvän voiteen sekä päiväksi että yöksi. Myös puuvilla hanskat pitänee hankkia.
Tässä kandidaatit yövoiteeksi:

-The Body Shop Manteliöljy tehovoide
-The Body Shop Hamppu käsivoide

Hamppukäsivoiteesta olen lukenut toooosi paljon hyviä kommentteja, mutta mahtaako sen haju tökkiä... Manteliöljy tehovoiteesta en ole lukenut yhtä paljon kehuja, mutta sen tuoksu olisi varmasti parempi. Haluan kuitenkin ehdottomasti todella kosteuttavan käsivoiteen. Ihon lisäksi se saisi kosteuttaa ja hoitaa myös kynsinauhoja. Kumpaa suosittelisitte?

Päivävoiteeksi harkitsen kovasti tätä:

- Weleda Tyrnikäsivoide

Kävin tuoksuttelemassa noita Tyrnituotteita eräässä luontaistuote kaupassa ja jessus, ne tuoksui taivaalliselle!! Onko lukijoillani kokemusta ko. tuotteesta? Suositteletteko päivävoiteeksi kun kaipaan tältäkin reilusti kosteutusta?

Lisäksi innostuin vielä tästä:

- Weleda Tyrni Ihoöljy

Kehuttu tuote joka ei sisällä ylimääräisiä ainesosia. Tuote on ilmeisesti monikäyttöinen; Kasvoille, vartalolle ja käsille sopiva. Voi olla, että jos raaskin, ostan myös tätä.

Jos lukijoillani on joitain muita aivan ehdottomia suosikkeja käsivoiteiksi, vinkatkaa :) Haluaisin voiteideni olevan silikonittomia, parabeenittomia ja ilman muita samanluokan pahiksia, mutta ainahan ei voi kaikkea saada...

(Lisään vielä omaksi muistutukseksi. Hankittavaa myös: Body Shopista taikaviila, Stockalta (?) metallinen tikku kynsinauhojen työntelyyn...)

2 kommenttia:

  1. Nam, tuo Tyrni-käsivoide on kyllä niin ihana. Helppokäyttöinen kun imeytyy niin nopeasti ja jättää pehmeän tunteen. Tuoksukin on raikkaan hedelmäinen :) Lisäksi olen käyttänyt saman sarjan suihkusaippuaa, jossa on sama ihanan tuoksu.

    VastaaPoista
  2. Mulle onkin tulossa juurikin tuosta tyrnisarjasta käsivoide, suihkusaippua sekä öljy :) Lisäksi Weledalta saapuu Manteliöjy ja Iiris- silmänympärysvoide. Toivottavasti tulevat pian! :D
    Kävin tänään luontaistuotekaupassa hieromassa käsiin tyrnikäsivoidetta ja kylläpäs se onkin tujakan sitruunaista! Todella voimakas tuoksu. Mua ei kyllä haittaa koska tykkään kovasti sitruunan tuoksusta :)

    VastaaPoista