tiistai 21. huhtikuuta 2009

Hillittyä ruskeaa

Tässä pikainen esittely tämän päiväisestä perusmeikistä. Mä tykkään välillä pitää renttuilupäiviä, eli en jaksa kauheasti panostaa meikkaukseen, laitan mieluusti avon hupparin päälle ja löntystelen missä sitten milloinkin, yleensä koulussa. Ei aina jaksa yrittää olla niin naisellinen ja laitettu. Tosin, harvemmin mä siltä koulussa näytänkään sillä sinne fillarointi poistaa tehokkaasti sen viimeisenkin huolitellun ulkonäön joka mun kasvoilta loistaa vielä kotiovella. Miksi siis joka aamu vaivautua värkkäämään hienoja luomivärejä? Niin no, menee mulla tän renttuilumeikinkin tekoon yhtä kauan kuin normaalinkin meikin tekoon :D Yleensä kyllä käytän Incognitoa tähän tarkoitukseen, tänään vaihteeksi tätä :)

Koko luomella Dior Earth Reflection paletin kulta
Ulkonurkassa paletin vaaleampi ruskea
Luomivaossa paletin tummin ruskea
Kulmien alla hitunen paletin vaaleanpunaista
Ripsari MF FLE
Rajaus MAC Fl Blacktrack

Liikkuvatko lukijani aina huoliteltuina ja kauniin hehkeinä vai tykkääkö muutkin olla välillä rennon huolettomia? :D

3 kommenttia:

 1. Toki :) Pikameikki, silloin kun ei vaan ole aikaa tai ei vaan jaksa, käsittää kuitenkin aina kunnollisen pohjan, eli meikkivoide, peitevoide, puuteri ja poskipuna. Silmiin sitten ei tule muuta kuin pohjustaja, rajaus ja ripsiväriä ja kulmiin hiukan ryhtiä kulmakynästä. Jos oikein energisellä tuulella olen tai jostain löytyy ylimääräinen minutti sipaisen vaaleaa luomiväriä koko luomelle. Huulikiiltoa vielä huulille (tosin tämän voi hyvin tehdä bussissa, itseasiassa koko meikinn voin ihan hyvin vääntää vasta bussissa) ja menoks :)

  VastaaPoista
 2. Tyylikäs, huomaamaton, mutta korostaa silti simmujasi kivasti! :)

  Saa tutustua ;)
  http://vaatetellen.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Mä muuten menin kerran kouluun ihan täysin naturellina ja heti sain kuulla kuinka kipeeltä näytän :DD No, tiiän sen itekin. Onneks on kosmetiikkaa!
  Että ei se perusrenttupäivä kyllä tarkota ihan meikitöntä päivää. Kyllä siihen renttu-lookiinki pitää panostaa xD

  VastaaPoista