lauantai 11. huhtikuuta 2009

MAC MSF Light Flush


Mulle on siunaantunut vain yksi MACin Mineralize Skin Finish. Nämä maksaa n. 25 euroa kipale (Harvinaisuudet enemmän) joten en ole raaskinut useampaa ostaa. Onnekseni tämä ensimmäinen kappale, sävyltään Light Flush, onkin mulle oikein sopiva sävy. Se on lämmin vaaleanpunainen joka hohtaa tummempaa rosaa. Sävy ei missään nimessä ole tunkkainen!
Hohtohippusia on jonkun verran, mutta ne on melko pieniä joten ne ei iholta kummemmin näy. Hohto on ennemminkin hyvin tasaista. Paksuna kerroksena tämä menee poskipunasta.
Kuvat kertokoon enemmän :)Kuva luonnonvalossa. Tässä erottuu hyvin LF:n eri sävyt, vaalea ja kirkas vaaleanpunainen, matampi lämmin vaaleanpunainen ja tummat, lämpimät sekä hohtavat rosan väriset suonet.Kuva auringon valossa. Auringon lämmin valo saa LF:n sävyt entistä lämpimämmiksi.

Swatchia peukussa luonnonvalossa.
Vertailussa LF ja Too Faced Snow Bunny. (Snow Bunnystä löytyy oma esittelynsä.)

2 kommenttia:

  1. Light Fluss on kyllä oikein kaunis, ehkä yksi mun lemppareista :) Jossain vaiheessa (ja tavallaan kyllä edelleenkin) oli ihan koukussa MSF:n, mutta lopulta päädyin kuitenkin muutaman sitten myymäänkin kun käyttöä kaikille ei niin paljon tullutkaan.
    Jos tuntuu, että hippusia on liikaa ja naamalle tulee liikaa hilettä kannattaa kevyesti puhaltaa pensseliä pari kertaa, silloin suurimmat hileet tipahtaa pois eivätkä tuu kasvoille asti :)

    VastaaPoista
  2. Hyvä vinkki! Mä odotan myös kovasti saapuvaksi ekaa skunkkiani, luulen, että sillä saa hyvän tuloksen hohtojuttujen kanssa :)

    VastaaPoista