lauantai 26. syyskuuta 2009

Syksyä ilmassa, syksyä kynsissä :)


Tänään pääsin testaamaa Essien Matte about you- mattapäällyslakkani joka saapui viime viikolla :) Sillä saa kyllä aikaan erilaista ilmettä!
Suurimassa osassa kynsiä siis alla China Glaze Let's Groove+ Essie Matte about you, konadlakkana CG Magical. Nimettömissä alla CG Magical ja konadlakkana CG Let's Groove. Nimettömien todella hohtava pinta antaa upean kontrastin matalle violetille!
Laattana oli M4.

Ja näin upeaa auringonlaskua sain ihastella samalla kun vietin laatuaikaa kynsilakkojeni kanssa :)

10 kommenttia:

 1. Jumalainen! Yritän harjoitella konadilla aina ennen lakkojen vaihtoa ;)

  VastaaPoista
 2. Oivoi! Aivan täydelliset värit noissa kynsissä! Tuo on ainoa tapa käyttää kultaa mistä pidän. Siis yhdistää se juuri tuonsävyiseen violettiin. (mulla on joulukuusenkoristeet ja jouluverhot ihan noiden väriset). Siksipä tuli niin tunnelmallinen olo kun noita katselin. :) Itsekkin himoan tuota Essien mattalakkaa.

  VastaaPoista
 3. Nea, hyvä hyvä, tsemppiä treeneihin :D Ja eihän se ole niin vakavaa vaikka vähän näkyykin kädenjälki... ;)

  Laura, mä tykkään myös todella kulta-violetti- yhdistelmästä. Siinä on jotain arvokasta ja eleganttia. Ja mikäs sen syksyisempää! :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat! Tuo China Glazen Let's Groove on upea mattana!

  VastaaPoista
 5. Vau. En muuta sanottavaa kynsistäsi keksi!

  En ole koskaan tykännyt oikein mattalakoista (se saa kynnen näyttämään jotenkin... elottomalta?), mutta ei tuosta lopputuloksesta voi olla pitämättä <3! Kuvio tuo kynnelle sen ns "elon" eikä tällöin mattapintainen lakka häiritse yhtään, päinvastoin.

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille :)

  Panda, minustakin kauneinta on juuri tuo matan ja hohdon yhdistelmä. Tietyssä valossa lakkaus näyttää jopa ikäänkuin kolmiulotteiselta... Ihan niinkuin kynnellä olisi kerros samettia ja koristeena kultanauhoja :D

  VastaaPoista
 7. Tuo mattalakka on yksistään tosiaan aika tylsä, sain omani viime viikolla (ja olen hieman pettynyt, täytyy myöntää) mutta tosiaan tämä yhdistelmä toimii todella hyvin :)

  VastaaPoista
 8. No mutta nythän sulla Nea on ne konadit joten koristeluja vaan päälle ;) Alkaa matatkin näyttää hyvältä!

  VastaaPoista
 9. Ihana mattalakka ja koristelut. Passaa mainiosti yhdessä! Tyylikkäät kynnet! :)

  VastaaPoista