torstai 24. syyskuuta 2009

Mavala Mavadry

Esittelenpä yhden viimeisimmistä ostoksistani. Tämä on nyt kolmas pikakuivattava päällyslakkani ja väittäisinpä tämän olevan myös niistä paras.
Poshe on nopeampi kuin Essie, mutta se ei suojaa lakkaa lainkaan. Essie kuivattaa hitaammin kuin Poshe, mutta se taas pitää lakkauksen pidempään siistinä.
Mavadry on ainakin yhtä nopea kuin Poshe ja lisäksi se piti edellisen lakkaukseni (Ne violetit kiehkurat) moitteettomassa kunnossa 5 päivää!!
On tässä vikaakin. Nimittäin aivan liian pieni pullo. Toisaalta se ei ole välttämättä huono ominaisuus, koska ainakin Poshe ja Essie alkoivat kuivaa ja paksuuntua käyttökelvottomiksi ennen itse pullon tyhjentymistä.
Hintaa oli 7e ja risat.
Suosittelen ehdottomasti ja lämmöllä kaikille jotka haluaa lakkauksen kuivuvan hetkessä. Ja tätähän saa ihan perusmarketeista, ei tarvitse tilailla netistä!

10 kommenttia:

 1. Mulla itelläni on nyt Seche Viten pikakuivattaja mut pitää varmaan kokeilla tuota sitten kun nykynen loppuu :)

  VastaaPoista
 2. Mulla on kans tuota, mutta on yks juttu josta en tykkää: kun laitan aluslakan, kaksi kerrosta värillistä ja sitten mavadryn niin se kyllä kuivattaa pinnan mutta kuivan pinnan alle jää kuivumatonta lakkaa =/ Teenkä jotakin väärin? Sitten menee aikaa että kaikki lakkakerrokset on kuivia.

  VastaaPoista
 3. Miten tuo anonyymi näkyy? Siis rullaantuuko lakkaus helposti tms?
  Mulla ei ole noin käynyt, enkä kyllä tiedä mistä se voisi johtua :/

  VastaaPoista
 4. Kun olen laittanut mavadryn, niin pinta on kuiva ja siihen voi sievästi koskea, mutta ei yhtään painaa tai alemmat märät kerrokset menee pilalle.. Siispä pitää olla tosi varovainen ja kynsi ei saa koskea yhtään mihinkään. Tuossa odotellessa menee siis sama aika kuin ilman kuivattajaa =(

  VastaaPoista
 5. Onpa kyllä harmi! Tekeekö saman kaikkien värilakkojen kanssa? Siis eri merkkisten? Jos näin on, en osaa muuta sanoa, kuin että suosittelen kokeilemaan Poshen tai Essien pikakuivattavaa. Essietä saattaa saada ostettua Suomestakin...

  VastaaPoista
 6. En mä montaa eri merkkistä käytä ees.. Ainakin Lumenen ja Dependin kanssa on noin. Ehkä ei niin paha dependissä ku ne kuivuu muutenki paljo nopeempaa ku lumene. Avonilla on kohta taas myynnissä pikakuivattavaa niin ajattelin kokeilla sitä =)

  VastaaPoista
 7. Jospa se johtuu sitten niistä värilakoista jotenkin? Vaikka eipä se paljon lohduta. Kannattaa varmaan sitten kokeilla muita pikakuivattajia :)

  VastaaPoista
 8. Mavadry:ta on saatavilla isommassakin pullossa. Omani ostin ihan vaan paikallisesta Anttilasta, oli vielä kaikki Mavalan tuotteet -20%. Pullo on siis pitkulaisempi, ja se myydään pahvipaketissa. Samaa mainiota ainetta tietääkseni kuitenkin.

  VastaaPoista