torstai 10. syyskuuta 2009

Lumene Blueberry Liquid Eyeliner (+päivän meikki)


Halusin ostaa jonkun ns. peruseyelinerin geelimäisen rinnalle. Tutkailin tarkkaan kaupassa eyelinervalikoimaa ja Lumenen Blueberry- sarjan eyelinerin sivellin näytti parhaalta.

Sivellin on tussimainen, mutta kärki terävä joten sillä saa tarkkaa jälkeä. Pysyvyys ei ole MACin Fluidlinen luokkaa. Vuotavien silmien kanssa ei kannata havitella paksuja kissamaisia rajauksia vaan tulee tyytyä ohuisiin rajoihin joita ei vedä kovin pitkälle yli. Ylimenevät viivat haalistuu pian pois. Mitään panda- efektiä en saanut aikaan joten vaikka rajaus saisikin kosteutta, se ei välttämättä levitä mustaa väriä ympäri naamaa.
Mutta kevyeen arkikäyttöön Lumenen eyeliner onkin sitten mainio :)

Tätä uskaltaa suositella eyeliner-aloittelijoillekin koska tussimainen sivellin on oikeasti helppo käyttää. Liiat litkut on helppo pyyhkäistä purkin reunukseen ja rajauksen voi tehdä pienin ja ohuin vedoin.

Eyeliner- rajaus ja GOSH Love that violet! pohjustajana.
Eyelinerin jälkeä ei tarvinnut korjailla vaan tulos on siisti.Pohjustuksen päällä Diorin Pink Idol- paletin sävyjä. Ripsarit ripsissä myös.


2 kommenttia:

  1. Hyvä postaus, kiitos! :) Hyödyllistä nähdä kunnon kuvat siveltimestä ja millaista jälkeä tuolla tulee. Tuo voisi olla hyvä hankinta peruslineriksi.

    VastaaPoista
  2. mahtavaa! tää varmisti mulle sen, että hommaan itelleni myös samanlaisen!

    VastaaPoista