lauantai 12. syyskuuta 2009

Harjoittelua Konadilla

Eilen saapui tilaus CesarsShopista (Oli todella nopea toimitus!) ja tänään testailin ihka ekaa kertaa omia Konadjuttujani :)
Mielessäni oli näyttävä kiehkurakuvio glitterkoristeluilla mutta lopputulos olikin suttuiset kukkakuviot missä sattuu glitterlänteillä koristeltuina...
Joo, tämä ei todellakaan ole helppoa hommaa. Harjoittelut jatkuu! Nyt täytyy olla tyytyväinen näihin... Ainakin naurattaa aina kun katse osuu kynsiin!

8 kommenttia:

 1. Yllätyin minäkin miten vaikeaa se on! Vasta tilasin kanssa omat ensimmäiset Konadit ja nyt on kolmannet kynnet menossa. Pikkuhiljaa alkaa päästä touhusta jyvälle, mutta matkaa on vielä...

  VastaaPoista
 2. Juu se tosiaan on vähä hakusessa pari ekaa kertaa mut nopeesti se alkaa sujumaan.Omat ekat konadjuttuni sain kuukausi sitten ja nyt alkaa onnistumaan jo aika hyvin :) Harjoittelua se vaan vaatii.

  VastaaPoista
 3. No kuvassa ainakin kauniit :D

  Jaksaisitko kertoa vielä mitä kaikkea Konad-aloittelijan tarvitsee tilata? KIITOS :D

  VastaaPoista
 4. Itse tilasin nämä:
  Scraper ja leimasin (Omani lähes vastaavat kuin linkissä) -> http://www.cesarsshop.fi/leimasinsetti-tupla-p-1719.html
  3 kuvalaattaa -> http://www.cesarsshop.fi/kuvalaatat-c-143_146.html
  Ja kaksi konadlakkaa ->
  http://www.cesarsshop.fi/erikoislakat-c-143_148.html

  Eli siinäpä kaikki mitä tarvitaan aloitukseen; Scraper, leimasin, kuvalaatta sekä ainakin yksi erikoislakka.

  Suurin ongelma oli saada kuvio tarttumaan laatalta leimasimeen. En käsitä mitä tein väärin... Toivottavasti tajuan homman jujun :D

  VastaaPoista
 5. Kiitos :D Jos saan nyt vihdoin tehtyä Pepsi Max-lakon, ostan Konadit palkkioksi! Minulla kosmetiikka-porkkana tepsii aina ^-^

  VastaaPoista
 6. Blushing; Samaa ongelmaa minulla myös alussa, olin liian hidas! Se pitää tosiaan ihan samantien napata leimasimeen kun on saanut ylimääräiset pyyhittyä, muuten se kuivaa heti eikä tartu.

  VastaaPoista
 7. Nii ja jos kuva ei meinaa tarttua ni sitä leimasimen pintaa kannattaa vähäsen viilata kynsiviilalla.Siihen ei jää mitään jälkiä siitä viilaamisesta.Mulla ainaki ekalla kerralla ei kuva tarttunu vaikka yritin olla nopea.Jonkun blogista taisin lukee ton neuvon ja se autto.

  VastaaPoista
 8. Mä viilasin sitä jo ennen eka yrittämistä... :/ Kiitti kuitenkin neuvosta, voihan olla että joku lukija ei ole sitä kuullut :)
  Huomenna aion testailla uudestaan, katsotaan miten käy!

  VastaaPoista