torstai 10. syyskuuta 2009

Coastal Scents 88 Ultra Shimmer Eye Shadow Palette


Vihdoin viimein koitti Blushingin paluu kesälaitumilta kosmetiikan täyteiseen arkeen :) Hankin itselleni synttärilahjaksi paljon esitellyn ja kehutun 88 Ultra Shimmer- paletin Coastal Scentsiltä. Tämä paletti+ yksi sivellin maksoi postareineen yhteensä 26,67 euroa. Melko edullista väittäisin.

Ja siis tämä palettihan on aivan ihana tapaus! Sävyjä riittää ja nappien laatu on aivan huippu. Nappien koko ei ole päätähuimaava, mutta en silti usko kuluttavani näitä hetkessä loppuun. Samankaltaisia sävyjä on useita enkä usko käyttäväni samaa sävyä päivästä toiseen.Kokovertailua


Maistiaisia :)


Pieni swatchaus. Ympyröin sävyt joita testasin. Pigmenttiä löytyy eivätkä kokeilemani sävyt olleet lainkaan rakeisia!
Pohjustuksena MAC Cream Color Base Pearl.


Päivänvalossa...

...Ja auringossa

26 kommenttia:

 1. vvau! tekisi kyllä mieli tilata..enemmän vaan olen kompaktiempien palettejen kannalla että mukaansakin saa otettua mutta mitkäs tuon mitat ovat? jos laatu on oikeasti hyvä ja noin edullinen hinta niin kyllä sitä vähän isommankin paletin kelpuuttaisi:)

  VastaaPoista
 2. Pikaisesti mitattuna mitat ovat noin 24cm x 16,5cm. Pahvikotelon kanssa pari senttiä enempi. Ei toi mun mielestä ole lainkaan mahdottoman iso ottaa mukaan. Veikkaan, että vie jopa vähemmän tilaa kuin monta pikkuista palettia :D Itse tosin kuskaan reissuille vain yhden tai kaksi peruspalettia enkä lainkaan näitä rakkaimpia meikkejäni :)

  Mä olen kyllä oikeasti jopa yllättynyt siitä, miten hyvälaatuiselta tämä paletti vaikuttaa. Ja hintakin on niin halpa, että jos joku sävy sattuu joskus loppumaan voi ostaa vaikka kokonaan uuden paletin :D

  VastaaPoista
 3. Moikka! Täällä toinen samankaltaisen paletin onnellinen omistaja :). Minun palettini on sellainen ei-kiiltävä.

  Toivottavasti laitat piakkoin silmämeikkikuvia jonka olet tehnyt paletin väreillä, haluaisin nimittäin nähdä kuinka paljon nuo värit kimmaltelevat luonnonvalossa (en oikein osanut tuosta käsikuvasta hahmotella).

  Näissä väreissä on kyllä aivan mahtava pigmentti ja meikki pysyy paikoillaan kuin unelma. Olen tilannut aikaisemmin muutaman NYX-paletin ja niissä ei ole läheskään yhtä paljon pigmenttiä kuin näissä, kun taas pari yksittäistä värinappia teki poikkeuksen.

  VastaaPoista
 4. Näistä tulee varmasti pian meikkikuvia :D

  Toi mun kamera vaan on aika kökkö joten sillä on huono kuvata hohtavia meikkejä. En siis voi luvata sen suhteen parempia kuvia. Itse kuitenkin kuvailisin näitä sävyjä hohtaviksi ja helmiäisiksi/metallinhohtoisiksi, en kimalteisiksi. Sävyissä ei siis ole glitterhippusia tms.
  Myös sävyjen välillä on eroja hohtavuudessa.

  VastaaPoista
 5. Ohhoh :o Olen viime aikoina halunnut alkaa käyttää muitakin sävyjä ainaisen ruskean ja lilan sijaan, mutta hyvälaatuisten luomivärien kokeilu ei ole taloudellisesti kannattavaa, jos väri ei miellytäkään... ja ostamani Hello Kitty-paletti H&M:ltä ei oikein täytä laatuvaatimuksia :D Tuohan ratkaisi kokeilupulmani täysin! Tosin taidan aloittaa tuolla mattapaletilla :) Kiitos tästä tiedosta!

  VastaaPoista
 6. Ollos hyvä :) Ja vaikka ensivaikutelma tämän paletin kohdalla onkin Värikäs, löytyy tästä myös paljon hillitympiäkin sävyjä. Monenmoista meikkiä saa siis aikaan. Uskoisin ;)

  VastaaPoista
 7. Kiitos, että hoksasit kuvata nappeja kolikon kanssa. Saa paremmin kuvaa nappien koosta :).

  VastaaPoista
 8. Tuosta napin koosta on ollut sen verran arveluja että päätin ihan havainnollistaa kuvan kanssa :D

  VastaaPoista
 9. Katjamari, suosittelen noita kokeiluja ajatellen juuri tämmöistä isoa palettia. Sitten kun huomaa että jokin ihan uusi värimaailma sopiikin juuri sinulle niin sen pohjalta on helppo lähteä ostamaan lisää samantyylisiä värejä :).

  Blushing, oi, tuota shimmeriversiota voisi joskus myöhemmin kokeillakkin :). Tässä mattapaletissa on myös joitakin eroja sävyjen välillä, mutta yksikään ei ole onneksi sellainen liian matta.

  Nyt tekee kokoajan vain mieli tehdä kaikenmaailman sateenkaarimeikkejä tuon paletin ansiosta ^^'. Sitten kun tuleekin äkkilähtö esim kaupalle niin o-ou...

  VastaaPoista
 10. Toi on muuten Panda ihan totta :D Sama nolous iskee jos joku sattuu tekemään yllätyskyläilyn! Vielä pahempaa on jos kummassakin silmässä on ihan eriväriset meikit...

  VastaaPoista
 11. Minä niiiin rakastan tuota palettia!! Kaikki sävyt ovat ihan mahtavia, ja tuon kanssa todella tulee kokeiltua värejä/väriyhdistelmiä, joita ei muuten ehkä käyttäisi. Kokemuksen syvällä rintaäänellä voin todeta, että on myös loistava otettavaksi matkalle mukaan. Ei paljon muita luomareita tarvitse. :)

  VastaaPoista
 12. Moi!
  Mistä tilasit tämän paletin? Kun itsekin olisin kiinnostunut tilaaman tälläisen

  VastaaPoista
 13. Tuolta Coastal Scentsiltä :) Linkki löytyy sivun oikeasta laidasta ;)

  VastaaPoista
 14. Mä päivä päivältä vakuutun, etten voi elää ilman tätä palettia, ja menen tilaaman sen än nyy tee NYT --->

  VastaaPoista
 15. Tämä sinun blogisi on ihan hirveä, meinaan siinä mielessä, että kun näin tämän postauksen minun oli pakko heti tilata paletti... :D Kiitoksia vaan.

  t. rosie

  VastaaPoista
 16. mä oon tilannut ton 88 simmer paletin ja se on niiiinn ihanaaaa mutta vähän pieni mut plussa siitä että se on kevyt... Rakastan sitä!!!<3

  VastaaPoista
 17. ^Kovassa käytössä täälläkin :D

  VastaaPoista
 18. voi että ku haluttais itelläki tällanen! siis aivan jotai ihanaa <3 mutku en oikee osaa tilata ku en ymmärrä mitään nuista lähetysjutuista enkä osaa käyttää paypalia:/ hankalaa!

  VastaaPoista
 19. En mäkään osannu ennen kuin opettelin ;) Vaikeaa se ei ole! Jos taitaa vähän enkkua ja omistaa visa electronin tai luottokortin, tilaus kyllä onnistuu :)

  Suosittelen kyllä tätä palettia!

  VastaaPoista
 20. Tää paletti on niin ihana <3 Oon ite kattonu kans tota sielt Coastal Scents paikasta ja nyt aivan ihastunut tohon :D Mut toi tilaaminen vaa pelottaa. Oon kyl ennenki tilannu netistä, mut ne oli kotimaisilta sivustoilta. Ja mietin tässä vaan onko luotettavaa tilata tuolta ? Ja kauan tossa toimituksessa kestää ?

  VastaaPoista
 21. Mä olen tilannut monia kertoja ks. putiikista samoin kun monet muutkin. En muista lukeneeni kertaakaan mitään negatiivista palautetta!
  Oliskohan toimitus kestänyt n. 1-2 vkoa...

  VastaaPoista
 22. Itse tilasin tämän sunnuntaina, enkä malta odottaa paletin saapumista ! ;) toivottavasti ei kestäis kovin kauaa toimitus.Jos tosiaan 1-2 viikkoa menee niin ei se paha ole.

  VastaaPoista
 23. Ymmärrän täysin malttamattomuutesi! :D Toivottavasti saat palettisi nopeasti!

  VastaaPoista