sunnuntai 20. syyskuuta 2009

<3


Leikittiin ystäväni kanssa Konadeilla ja nyt on kummallakin tosi ihanat kynnet! Päätettiin kokeilla ihan tavallisia, tummia lakkoja Konadkuvioiden tekoon ja toimihan ne. Toki kuvio jää hieman hailakammaksi ja läpikuultavammaksi, mutta ei kai kuvioiden tarvitsekaan aina olla räikeitä. Hohtava lakka kuvioissa antaa erikoisemman ripauksen kokonaisuuteen!
Laattana oli m63.

Ystävälläni on alla CG Pink Underground (Joka ei muuten näytä tummemalla ihonsävyllä lainkaan tunkkaiselta!) jonka päällä Konadkuviot CG Cowgirl Up:lla. Cowgirl Upin hohto korostuu kauniisti melkein cremen Pink Undergroundin päällä. Yksinkertaista, mutta todella naisellista!Minulla on alla CG IDK ja päällä CG Let's Groove. Joka kynnellä on myös pieni timangi. Nämä on oikeasti todella upeat ja just mun tyyliä! Violettia ja kiehkuroita... Tykkään. Eikun oikeastaan rakastan ;)


13 kommenttia:

 1. Ihania! Laitahan se tutorial, ennen kuin Konadini tänne tupsahtavat :D Jos vain ehdit, pliis!

  VastaaPoista
 2. Joo laitan :D En eilen alkanut sitä väkertää kun teinkin vähän monimutkaisemman lakkauksen... Katsotaan josko saisin tutorialia varten "varakäden" käyttöön!

  VastaaPoista
 3. Heiii, mitä tää Konad on ? Miten tapahtuu ? Aivan iiiihanat kynnet :)

  VastaaPoista
 4. Tulin jotenkin tosi hyvälle tuulelle tuosta, miten teidän kädet on tuossa ekassa kuvassa päällekkäin. Ystävien keskeiset hetket ovat niin arvokkaita! :) Ja aina on vaan plussaa jos tuloksena syntyy noin nättejä kynsiä.

  VastaaPoista
 5. Olen Sagu ihan samaa mieltä! :)

  VastaaPoista
 6. aivan mahtavat kynnet :) tykkään. kyllä te sitte osaatte

  VastaaPoista
 7. Voi ei.. Onko sun pakko esitellä näin hienoja kynsiä?! ;) Mä en ole tähän mennessä juurikaan innostunut kynsien koristelusta, mutta nämä sun kuvat on aika vastustamattomia.

  VastaaPoista
 8. Magritte, joo on. Ihan pakko :DD Ei muuta kuin aloituspakkausta hankkimaan... ;) Se ei loppujen lopuksi tule edes kalliiksi, ei ainakaan jos itselle kelpaa alkuun kuviolakaksi ihan omat peruslakat.

  VastaaPoista
 9. Mitkäs laatat teillä on tässä ollu käytössä? :}

  VastaaPoista
 10. M63. Kiitti huomiosta Sonne, pitääkin muistaa liittää tuo tieto aina mukaan :)

  VastaaPoista