perjantai 29. tammikuuta 2010

Loreal Golden Fidelity ja kulta-kupari meikki



Tulin ostaneeksi Lorealin Golden Fidelity- trion. Sävyt ovat iholle todella paljon kultaisempia/lämpimämpiä kuin mitä napissa näyttää. Trion "ruskea" on mun mielestä selvästi kuparinen, mikä ei kylläkään ole yhtään huono juttu. Pigmenttiä on mukavasti ja meikki pysyy hyvin koko päivän kunhan alla on kunnon pohjustajat.
Tämä trio sopii varmasti upeasti monille sinisilmille!

Ja pääsinpäs ottamaan tämän vuoden ensimmäiset meikkikuvatkin! Tein hyvin kevyen meikin ja rajauksena käytin GOSHin kynää. Sää oli hyvin huono, eikä tehnyt mieli kokeilla kestääkö eyelinerrajaukset hyvänä kouluun saakka...

Meikissä käytin Golden Fidelityn kaikkia sävyjä; Sisänurkassa ja kulmaluulla vaaleinta, ulkonurkassa tumminta ja häivytykset tein keskimmäisellä sävyllä. Pohjustajina oli UDPP sekä MAC Paint Pot Bare Study.

Olen muuten yrittänyt harjoitella uuden ripsarini, Givenchyn Phenomen'eyesin, käyttöä. Vaan ei, en minä osaa :( Tuloksena on lyhyet ja suttuiset ripset, kuten kuvista näkee.




Iltapäivällä aurinkokin jo pilkahteli... :)

9 kommenttia:

  1. Meikkikuva, jee! Just ehdinkin miettiä kynsikuvaa kommentoidessani et sulta ei olekaan tullut pitkään aikaan meikkikuvia, mutta olit näköjään lukenut ajatukset :D

    Todella kaunis meikki! Sulle sopii tosi hyvin kultaiset meikit vaikka minkälaisin väriyhdistelmin. Arvaa himottaako nyt tuo paletti, vaikka päältä katsottuna ei ikinä uskoisi että siinä on noin kauniit värit.

    VastaaPoista
  2. Nämä triot taisi muuten olla juuri nyt alennuksessa Anttilassa! ;) Melkein jätin kauppaan kun sävyt näyttivät niin tylsiltä, mutta koska olin etukäteen päättänyt tämän hankkia, ostin sen. Onneksi :)

    Aivan ihanaa nyt kun alkaa valo lisääntyä ja aurinkoakin taas näkee. Josko taas alkaisi silmämeikkijututkin innostaa uudella tavalla!

    VastaaPoista
  3. Onpas nätti meikki :) Oon noita Lorkun uusia trioja hipelöinyt kaupoissa, mutta vielä olen saanut pidettyä näpit niistä erossa, katsotaan kuinka kauan..

    VastaaPoista
  4. Olisi kyllä kiva nähdä HeidiB sun näillä tekemiä meikkejä! Teet aikalailla tummempia ja rohkeempia kuin minä joten sun meikeistä voisi saada hyviä ideoita :)

    VastaaPoista
  5. Voi että ihana meikki! Hmm.. minkä hintainen tuo luomiväri paletti oli? Nimittäin niitä wanhoja ajatellen... ;D

    VastaaPoista
  6. Anttilassa taisi tosiaan olla nyt tarjouksessa 10e. Itse maksoin reilun 12e.

    Mä tässä väsäilenkin ehdotuksia vanhojen meikiksi ja aion tehdä yhden kevyemmän juhlameikin Golden Fidelitylläkin :)

    VastaaPoista
  7. Eipä ole paha hinta :o voisi melkein huomenna kipaista hakemassa itsellenikin moisen ;)
    Ja kiva! Juhlameikkeihin vinkkejä lisää vaan!

    VastaaPoista
  8. aivan ihanan näkönen tuo vaalein väri tossa! :o ja nätin meikin teit :) odottelen tuota hiustenhoitojuttua ;DD

    VastaaPoista
  9. Kiitos anonyymi muistutuksesta ;) Koitetaan laittaa työn alle nyt ihan oikeesti...

    VastaaPoista