sunnuntai 10. tammikuuta 2010

Jotain lainattua...


Rakastuin ensisilmäyksellä nähtyäni Pienessä Kynsiblogissa tämän postauksen. Yritin parhaani mukaan tehdä samanlaiset kynnet, mutta kyllä nuo alkuperäiset vievät voiton ;)
Alle laitoin Lumenen sävyä Sinun hymysi. Päällä mustalla Konadlakalla kukonaskeleet ja tipit Lumenen Rock'n'Rollilla. Glitterit asettelin parhaani mukaan appelsiininpuutikulla. Osa menikin aika vinoon. Kukonaskeleetkin pääsivät vähän leviämään.
Päällä Essien Good to Go:ta.
Onhan nämä kuitenkin aivan ihanat!

10 kommenttia:

 1. Ihanat ovat, olen samaa mieltä. :)

  VastaaPoista
 2. Mäki oon kattellu "sillä silmällä" tuota kukonaskel-kuvalaattaa... Täytyy varmaan investoida, niin hyvältä näyttää :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Heidi ja Nekku :)

  Terhen, mulla on ollut tää laatta jo pitkään mutta nyt kokeilin kukonaskelta ekan kerran! Tuo laatta on kuitenkin yksi suosikeistani, siinä on niin hyviä kiekurakuvioita :)

  VastaaPoista
 4. So pretty! I love the houndstooth pattern with the black tips! And the glitter is perfectly placed:) Love it!

  VastaaPoista
 5. hei, mitä mieltä olet ollut tuosta cliniquen irtopuuterista? :)

  VastaaPoista
 6. Enpäs olekaan muistanut raportoida siitä mitään... En oikein ihastunut siihen. Se ei tuntunut tekevän yhtään mitään. Ei siis yhtään mitään... Sopivan mattaisen pinnan, joka myös pysyy, saan Lauressin viimeistelypuuterilla. Se on paljon halvempaakin :D Ja sopii mineraalipohjan lisäksi ihan tavismeikkivoiteen päälle.

  VastaaPoista