sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Harjoittelu tekee mestarin, vaimitenseoli...


Mulla oli eilen tylsää ja mulla otti päähän aiemmin eilen tehdyt kynnet joihin en ollut yhtään tyytyväinen. Niinpä päätin kokeilla miten onnistuisi kukkasten piirtely vapaalla kädellä normaalilla kynsilakkapullon siveltimellä. Nooo, lopputulosta ei voi kehua kovinkaan tarkaksi eikä yksityiskohtia kannata syynätä ;)

Valitettavasti myös tuo kärjissä olevan tummansininen lakka oli todella paksua ja kuivahtanutta, joten kärkien rajat oli vaikea piirtää. Ja huomaahan senkin tuloksessa.

Pääsin kuitenkin kokeilemaan eBaystä saapuneita hopeisia beadseja! Ainakin omani ovat magneettisia joten ne tarttuvat helposti vaikkapa pinsetteihin joilla ne on helppo asetella lakkaukseen.

Alimmaisena lakkauksessa on läpikuultavan valkoista lakkaa. Siniset tipit tein eräällä Seppälän tummansinisellä lakalla. Kukat on tehty ihan perusvalkoisella Rimmelin lakalla. Ja kynnen oman värisen osion päällä on vielä ohut kerros CG Novaa.

Kaukaa katsottuna nämä on kuitenkin ihan hienot joten ehkäpä uskaltaudun näillä huomenna töihin :D Vai mitä olette mieltä?

6 kommenttia:

 1. ilman muuta uskallat, nuohan on tosi nätit! <3

  VastaaPoista
 2. Tosi nätit! Luulin ensin noita kuvioita perhosiksi :-)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kannustuksesta :D

  Amabile, avokin luuli niitä perhosiksi! No, mulle sopii kumpikin ihan hyvin, kukkia tai perhosia, kummatkin on ihania :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat ovat! Oikeita pakkaskukkia :)

  VastaaPoista
 5. Noi kukathan on tosi makeet. Tommonen tyylikäs käsinmaalatun jälki. Ei näytä sutatuilta ollenkaan :)

  VastaaPoista
 6. Olen onnistut taas niin hyvin, olen ihan kateellinen kun omat kynnet näyttävät taas ihan järkyttäviltä.

  Omasta mielestäni näyttää ihan perhosilta :D

  VastaaPoista