tiistai 26. tammikuuta 2010

Megaräpsyt irtoripsillä!

Netissä näkee toinen toistaan näyttävämpiä irtoripsiviritelmiä. Itsekin olen kyseisiä kuvia katsellut kaiholla ja kypsytellyt mielessäni oikeaa hetkeä aloittaa omakohtainen tutustuminen kyseisiin irtokarvoihin. Tänään se hetki sitten koitti! Täysin tietämättömänä irtoripsivalikoiman sisällöstä, nappasin Citymarketista halvimman ja monipuolisimman näköisen pakkauksen irtoripsitupsuja. Ostamani paketti on Iberon ja siihen kuuluu 60kpl erikokoisia irtoripsitupsuja. Mukana on myös liima. Hintaa paketilla oli 7,90 euroa.

Ja pakkohan niitä oli päästä heti testaamaan! Irtoripsien asettelu pinseteillä ei sinänsä ollut kovin vaativaa. Niiden saaminen oikein päin ja juuri oikeaan kohtaan vaatii kuitenkin useamman kerran harjoittelua. Itse laitoin tupsukoita vain ulkonurkkaan. Oikeastaan tupsuja olisi pitänyt laittaa vielä pidemmälle sisänurkkaan... Tämä oli kuitenkin vain pikainen testi ;) Käytin kokoja Medium ja Long sekaisin sen mukaan mikä kivalta näytti. Liiman pysyvyydestä en osaa vielä sanoa, koska poistin ripset melko pian. Aika nopeasti ripset kuitenkin tarttuivat kiinni.

Kokeiltuani näitä tupsuja totesin niiden olevan hyvä keino saada todella tuuheat megaräpsyt! Itse en laittanut näiden päälle enää ripsaria, mutta pienellä ripsivärikerroksella irtoripsiin saisi varmasti vielä lisää paksuutta.

Seuraavaksi ostan aivan yksittäisiä irtoripsiä! Niillä saa aikaan varmasti ihan erilaisen efektin :)

Voisin ihan hyvin kuvitella loihtivani itselleni todelliset megaräpsyt irtoripsillä joihinkin juhliin tai illanviettoon! Niin kovasti näihin ihastuin :)

Päivän meikkinä mulla oli Coastal Scentsin paletista persikkaista vaaleanpunaista ja muita vaaleita sävyjä höystettynä eyelinerilla ja ripsarilla.

12 kommenttia:

 1. Kiva kun laitoit jutun näistä, sillä mietin pitkään kannattaako edes yrittää käyttää näitä vanhojentanssi meikissä, mutta ilmeisesti kannattaa ;) Ja tosi nätiltä näyttää silmissä ::))

  VastaaPoista
 2. Ehdottomasti kannattaa!! Ostat vaan etukäteen ja harjottelet laittoa :) Varmasti kääntää katseet vanhojentansseissa!

  VastaaPoista
 3. Joo pitää ostaa :) Kuitenki ihan reilusti tuossa paketissa noita niin ei kesken lopu, ja pystyy uudestaankin käyttämään paremmin ku niitä "kokonaisia" irtoripsiä...

  VastaaPoista
 4. Irtoripset ei onneksi maksa paljoa että jos haluat kokeilla useampia :) Seppälästähän saa monenlaisia halvalla! Mutta kyllähän nämä tupsukat tuntuu oikein päteviltä. Varmistu tosin siitä, että ostamissasi on sitten hyvä liima. Ja liimatuubi+pinsetit+varatupsuja on varmaan hyvä ottaa käsilaukkuun mukaan siltä varalta että joku tupsu irtoaa.
  Oikein ihania keinahteluita tansseissa! Kyseisistä tansseista on itsellänikin oikein lämpöiset muistot... :)

  VastaaPoista
 5. Joo, tänään juuri seppälästä kipaisin hakemassa tupsuja, jos vaikka huomenissa ehtisi tanssimeikkiäkin harjoittelemaan ;)

  VastaaPoista
 6. Hei voisitko tehdä tänne vanhojen tanssi-meikin punaiselle puvulle? :)

  VastaaPoista
 7. Voinhan kokeilla :) Kerrotko vähän vielä, että minkä värisille silmille?

  VastaaPoista
 8. vihreät silmät ja vaaleet hiukset :

  VastaaPoista
 9. Itse en ollenkaan tykkää irto- tai tekoripsistä mutta nuo oli kyllä tosiaan nätit :O Itselläni on toooosi pitkät ripset, melkein kulmakarvoihin asti, joten ei ole ainakaan tarvetta irtoripsiin ;)
  -hennamaria

  VastaaPoista
 10. Kivat sulle ;) Ei vaan, olen itsekin ihan perustyytyväinen ripsiini mutta joskus voisi olla kiva kikkailla ja kokeilla jotain todella erikoista :) Saas nähdä mihin tämä irtoripsi innostus vielä etenee...

  VastaaPoista