maanantai 25. tammikuuta 2010

Kuin kastehelmiä


Sain vihdoin ja viimein toteutettua pitkään suunnitelemani vaaleat kynnet. Halusin tehdä jotain mikä olisi melkein kuin ranskalainen manikyyri, mutta kuitenkin jotain erikoisempaa. Mielessä pyöri myös ajatus vihkikynsiksi sopivasta lookista... Bongasin joskus netistä melko samanlaiset kynnet joltain sivulta ja tykkäsin niistä todella paljon!

Alla on pari kerrosta CG Wireless Holographic Top Coatia, kärjissä liukuen CG OMG, valkoisena lakkana käytin Mavalan perusvalkoista. Valkoisenkin päällä on WHTC:a. Ja koristeena pienen pieniä beadseja :) Mitä lie ovatkaan suomen kielellä...

Valkoisen alueen tein muuten teipeillä! Oli tosi helppoa, jokaiselta onnistuu ;)

9 kommenttia:

 1. ihan sika hienot! :) t. lapsi

  VastaaPoista
 2. Kiitti :) Sopii lyhyempiinkin kynsiin! ;)

  VastaaPoista
 3. bead on ihan vaan helmi :DD

  VastaaPoista
 4. Okei... Se on vaan vähän "epäkuvaava" nimitys kun helmiäkin on niin monenlaisia. Joten kai mä ajattelin, että beadsille olisi joku selkeämpi nimi :) Onkohan beadseja eri kokoja? Muistaakseni kun ostin nämä eBaystä, tarjolla oli vain näitä pikkuisia. Helmen puolikkaita oli sitten eri kokoja.

  VastaaPoista
 5. Oh my, siis aivan uskomattoman upeat! Jos mun kynnet pysyis pitkinä, niin voi että mä kyllä yrittäisin kans taiteilla niihin kaikkea... :) Todella upeat oikeasti, wow!

  VastaaPoista
 6. Voi kiitos! :D Kannustan kyllä kokeilemaan kaikkea lyhyisiinkin kynsiin, aika moni "töppökyntinen" on yllättynyt mitä nättiä niihinkin voi saada aikaan... ;)

  VastaaPoista
 7. Ihanat, itse bongasin samankaltaiset kynnet täältä: + paljon erilaisia ja ihania.
  http://www.studioone.fi/galleria.php
  Ensimmäiset :)

  VastaaPoista
 8. Saattoipa hyvinkin olla juuri tuo sivusto jolla nuo näin :)

  VastaaPoista