perjantai 29. tammikuuta 2010

Lollypop, lollypop...


Sekoittelin Lauressin Jaded- pigmentin kirkkaaseen lakkaan ja lorautin sekaan vielä vähän OPIn Gargantuan Green Grapea. Tuloksena kauniin heleä, vaalea helmiäinen vihreä lakka. Juuri täydellinen yhdistettäväksi vaaleanpunaisen lakan kanssa! Kärjissä siis alla China Glazen Second Hand Silk ja päällä Lumenen Sinun hymysi- lakka terästettynä parilla Lauressin tummemmalla pinkillä pigmentillä.
Päälle vielä Konad- rusetit OPIn We'll Always Have Paris:lla!

Ihanat karkkikynnet :)


11 kommenttia:

 1. Oi ihanat karkkikynnet!
  Selvitätkö vielä minkä verran laitoit pigmenttiä ja kaadoitko siis vaan kynsilakkapulloon sitä?

  VastaaPoista
 2. Kiitos kiitos :)

  Nooo... Mulla oli siis samplekoko Jadedia. Kerran olen tehnyt sillä swatchin ja kerran käyttänyt meikkiin muistaakseni. Eli suurimman osan kippasin lakkapulloon. Jos haluat kokeilla, kannattaa varmaan aloittaa ihan vaikka puolikkaalla teelusikallisella ja siitä sitten lisäillä oman maun mukaan :D

  VastaaPoista
 3. Ai ei sen enempää tarvittu pigmenttijauhetta! Mähän saan täysikokoisesta luomiväristä kynsilakan ja jää vielä luomillekin jotain :) Jos värillisen lakan sais vielä terästettyä pigmenteillä kirkkaammaksi sävyksi niin tässähän voi joskus saada käytettyä mineraalinsa loppuunkin ;) Voisinkin kokeilla yhteen haaleanturkoosiin lakkaan terästystä turkoosilla pigmentillä, kun se lakka on jäänyt muuten käyttämättä.

  VastaaPoista
 4. Joo mä nimenomaan terästelin tuota Lumenen lakkaa :) Se oli mun makuun liian vaalea ja hailakka joten pieni lisäys tummempaa pinkkiä teki ihmeitä ;)

  VastaaPoista
 5. Jopas mä luin huolimattomasti tekstin ku meni ohi kokonaan et Lumene oli juurikin terästetty. Ilmeisesti kauniit kuvat vei kokonaan huomiokyvyn :D

  VastaaPoista
 6. Haha! :D Kerrohan sitten miten sun kokeiluissa kävi :)

  VastaaPoista
 7. Mielettömän ihanat tyttökynnet! :)

  VastaaPoista
 8. Kiitti kiukkupussi :) Tykkään kyllä paljon tästä väriyhdistelmästä!

  VastaaPoista
 9. Vautsi! Selailin sun blogia, tosi kiva! :) ja nää kynnet.. aa haluan!<3

  VastaaPoista