sunnuntai 17. toukokuuta 2009

Pinkkiä! Vaihteeks... ;)

Siis ihan totta, mä tein sinisenkin meikin, mutta yritin ilmeisesti tavoitella liian erikoista joten se meni pieleen. Toiseen silmään kokeilin uutta pinkki-musta yhdistelmää. Minkäs sille voi jos vaan noita pinkkejä on kertynyt niin kamalasti ja niillä yleensä onnistuu... Pakko opetella käyttämään muitakin värejä!
No, tässä tämä nyt kuitenkin on.

Pohjustus UDPP & huulikiilto
Inner- V:ssä (Mikä tämä on suomeksi?) Dior Parisian Lights valkoinen
Sisänurkka Dior Parisian Lights- paletin valkoinen
Liikkuvan luomen keskellä Dior Graphic Lights- paletin persikkainen v.punainen
Ulkonurkassa Anytime Hedelmädrinkin pinkki sekä Lorkun Smoky Steel- duon (huonopigmenttinen) musta
Kulmaluulla Diorin Graphic Lightsin glitter-hopea
Ylärajaus MAC FL BT & Urban Decay 24/7 Zero
Alarajaus UD Zero, Hedelmädrinkin pinkki & Parisian Lightsin valkoinen


Kuvia auringonvalossa
Kuvia sisällä, huomattavasti viileämmässä valossa


Tämä kuva paljastaa sen, että Lorkun musta ei suostu yhteistyöhön huulikiillon kanssa. Se veti ihan rakeiseksi eikä suostunut levittymään kunnolla. Onneksi tämä ei näy kauhean selvästi, paitsi ehkä kuvissa.
Niin ja tämän kuvan musta rajauskin meni pieleen, mutta hoksasin mokan liian myöhään. Siitä tuo yliharmaa yleisväritys :P

11 kommenttia:

 1. Siis... Hetkonen... Käytätkö huulikiiltoa silmämeikin pohjustuksessa..? Käytätkö jotain erikoista kiiltos vai? Mä oon nyt kyllä hiukan pihalla, huulikiillothan on tahmeita :D

  VastaaPoista
 2. Joo-o, katoppa tämä: http://justblushing.blogspot.com/2009/03/huulikiiltoa-silmiin.html
  Just sen tahmeuden takia huulikiilto voimistaa ihan uskomattoman hyvin värejä. Parhaiten mulla toimii kun alle laittaa lumenen pohjustajaa ja siihen päälle huulikiiltoa. Kiillolla sinänsä ei ole väliä kunhan se ei ole kovin iso-glitteristä. Pysyy hyvin koko päivän ja todellakin saa värit kirkkaammiksi kuin yksikään tähän asti kokeilemistani tavallisista pohjustajista :)

  VastaaPoista
 3. Jaahas, okey :D En vaan aikaisemmin ole kuullutkaan tuollaisesta tavasta joten olin hieman hämilläni :D

  T. sama anonyymi kuin aikaisemminkin

  VastaaPoista
 4. Eipä sitä kovin monet taidakaan harrastaa vaikka taitaa olla melko vanha kikka niiltä ajoilta kun ei ollut vielä oikeita pohjustajia :) tai niitä ei raaskinut ostaa...

  VastaaPoista
 5. Voisiko tuo inner-V olla vaikka silmän sinänurkka/kulma?:)

  VastaaPoista
 6. No kun sisänurkka on mun käsitykseni mukaan tuo nurkka, kulma, joka tulee ylemmän ripsirajan ja nenänvarren kohtauskohtaan... Kun taas inner- v on se kulma joka kaartaa ylämmästä ripsirajasta kyynelkanavan viertä alemman ripsirajan alle. On tosin täysin mahdollista, että olen käsittänyt jotain tässä väärin koska kieltämättä kuulostaisi loogiselta, että inner-v olisi sisänurkka koska ulkonurkkahan on outer-v (kai?) ja sekin asettuu yläluomelle. Mutta mikäs tuo kulma sitten on nimeltään joka kulkee yläluomelta alaluomelle?
  Pitäisi kyllä yrittää etsiä joku hyvä opas näihin... Vielä kun suomeksi löytäisi.

  VastaaPoista
 7. Todella kaunis meikki! Ja mä en pääse ikinä yli tuosta sun silmien väristä, kertakaikkiaan mieletön!

  Mitä tuohon inner-V:hen tulee, mä sanoisin että sillä voidaan asiayhteyden mukaan tarkoittaa kumpaakin sisäkulmaa. Suomen kielessä taidetaan useimmiten vain puhua sisänurkasta erittelemättä sen kummemmin onko nurkka vain yläluomella vai kyynelkanavaan saakka. :D Enkussa olen huomannut että ihmiset käyttää ilmaisuja "inner V", "inner corner" tai "near/around tearduct". Tuskin noista mikään on mitenkään ainoa oikea virallinen termi, henkilö käyttää sitä sanaa mikä sillä hetkellä sopii suuhun. :) Tämä siis vain mun mietelmiä.

  VastaaPoista
 8. Kiitos Inkivääri oppitunnista! :D Onhan noi meikkikuvat onneksi paljon selvempiä kuin pelkät sanaselitykset joten aika moni varmaan osaa päätelläkin mitä kukanenkin tarkoittaa.
  Ja kiitti jälleen kehuista :)))

  VastaaPoista