tiistai 19. toukokuuta 2009

Pientä piristystä

Päätin harjoitella blogimallin vaihtoa ja tuloksen näette edessänne :) Olisi kiva kuulla nyt vähän kommenttia siitä, menikö parempaan vai huonompaan suuntaan. Toisaalta tämä uusi on mielestäni persoonallisempi kuin vanha mutta samalla ehkä vähän sekavampi.
Kattellaan, voi olla että tulee vielä vaihtumaan kunhan oppisin vaihtamaan mallin haluamakseni. En vaan kertakaikkiaan osaa käyttää eräiden sivujen malleja.

9 kommenttia:

 1. Mun mielestä kuvat ja teksti on helpompaa luettavaa/katsottavaa nyt tummalla pohjalla :) Teksti sointuu ehkä liikaa samaan sävyyn kun nuo reunuksien vaaleanpunaiset köynnökset..

  VastaaPoista
 2. Kiitti :) Sopiskohan harmaa teksti paremmin? Kokeillaan!

  VastaaPoista
 3. Missäs uutta postausta uuteen pohjaan? :)

  VastaaPoista
 4. Eiköhän sitä viimeistään tänä viikonloppuna... :D Koulussa meneillään vikat (kiireiset) viikot, joten päivät menee joko koulussa tai nukkuessa. Ankeeta :P
  Luvassa ainakin Weledan tuotteiden esittely, mielipidepostaus Lumenen kevyesti päivettävästä sekä jotain pitäisi kyllä saada väännettyä tuolla Myriadilla...
  Hei, kirjoitelkaahan toiveita, toteutan mikäli taidot ja tieto riittää :D

  VastaaPoista
 5. Toive: joku kesäinen meikki joka sopii päivettyneelle iholle :)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi, lupaan kokeilla! Haastetta tehtävään tuo erityisesti se, että mä pysyn vaaleana läpi kesän! :D On mulla kyllä jo muutama idea... ;)

  VastaaPoista
 7. Tää sun ulkoasu hivelee silmää =D
  Kuolmaton pinkki kaikissa sävyissä, musta ja harmaa on tosi hyvä ja jollain tavalla runollinen yhdistelmä. Ei mikään kovin yllättää tai erikoinen, mutta ihana silti =)

  Mahtaisitko osata sanoa että miten ihmeessä toimii tuollaiset härdellit tuolla sivuissa? Omille sivuilleni haikailin jotain tuontapaista piristystä, jotain kuviota. Enkä saa taustaani muuta kuin yhtä ja samaa väriä =D

  Toive: erikoisia rajaustyylejä? Ois kiva nähdä mitä kaikkee keksit kynällä, etkä pelkästään värien kanssa, vaikka sun luomiväritaiteilujaskin on aina ilo hämmästellä =)

  VastaaPoista
 8. Kiitos :) Näitä blogipohjia tarjoavia sivustoja löytyy googlettamalla ja yleensä siellä on ohjeet miten pohjan saa vaihdettua. Eli et voi tietääkseni vaan laittaa jotain kiehkuroita, vaan sun on laitettava koko pohja sellaisena kuin sitä tarjotaan.

  Yritän kehitellä jotain uutta ja erilaista rajauksiin :D Nyt voi tosin olla hieman rauhallisempaa taas tämä päivittely, kun tämä viikko on tosiaan mennyt ihan tenttiin lukiessa ja huomenna lähdetään juhannuksen viettoon.
  ...Vaikka kyllä mulla on taas kytemässä pari meikkailuideaa... ;)

  VastaaPoista