torstai 14. toukokuuta 2009

Dior 5 couleurs Graphic Lights


Mun oli tarkoitus loihtia aamulla GL:llä meikki jossa erottuisi kunnolla kaikki paletin sävyt. Nukuin kuitenkin vahingossa pikkuisen pommiin ja meikkailuun jäikin aikaa vaivainen puoli tuntia. Väsäsin kuinkin pikaisesti koulumeikin ja eiköhän näistäkin näe millaista jälkeä GL:llä voi saada aikaan :)
Ainiin, siis Ou Nou! Ette ikinä usko mitä tämä myöhäisteini teki eilen! Nypin kulmia ajatuksissani ja ohensinkin sitten pikkuisen liikaa... Toiselta puolelta lähti 1,5 cm matkalta lähes joka ikinen karva :( Onneksi ton mokan sai hyvin peitettyä kulmakynällä. Ja tosiaan puolustuksena täytyy sanoa, että mitään muita nolouksia mulle ei ole koskaan käynytkään kulmien kanssa. En teininäkään ole nyppinyt niitä liikaa enkä ajellut sheiverillä koloja... Kerrankin olen iloinen siitä, että kulmakarvat kasvaa äkkiä. Huh, sainpas purkautua :D

Tykkään siis todella paljon tämän paletin tummasta pinkistä, se ei ole mikään purkkapinkki vaan... Jotenkin erilainen, aikuismaisempi ehkä? Joka tapauksessa sillä saa aikaan ärhäkkää jälkeä!
Sävyjen koostumus on hohtava, onhan kyseessä Iridescent- paletti. Siksipä kuvissa sävy ei ole yhtä voimakas kuin luonnossa.

Elikäs,

Pohjustus UDPP+ MAC Paint Pot Bare Study
Sisänurkassa paletin vaalein vaaleanpunainen
Sen päällä paletin persikkaan taittava v.pun
Ulkonurkassa paletin tumma pinkki
Tumman pinkin yläpuolella paletin vaalea, viileä vaaleanpunainen/lila
Kulmaluulla vaalein vaaleanpunainen
Muut härpäkkeet jälleen kerran samat kuin ennenkin...3 kommenttia:

  1. Tuon ihanan paletin takia voisin melkeinpä kuolla! :) Tälläiset meikkikuvat eivät yhtään hillitse halujani tuon paletin suhteen...tahtoo!

    VastaaPoista
  2. Hanki ihmeessä :D GL tuntuu tosi monikäyttöiseltä paletilta vaikka onkin kokonaisuudessaan vaaleanpuna-pinkki.

    VastaaPoista