torstai 7. toukokuuta 2009

The Body Shop Hemp Hand Protector

Kuten uhkailin, kävin ostamassa tämän paljon kehutun TBS:in hamppukäsivoiteen. Paksu, tahnamainen voide on persoonallisessa ja reilun kokoisessa (100ml) metallituubissa. Käytän tätä yövoiteena rypsiöljyn päälle puuvillahanskojen kera, ja kyllä, käsieni iho voi paremmin kuin koskaan :D
Kaikki kuivanäpit, hus, ostoksille siitä!! Hintaa oli n. 11euroa, mutta on sen väärti.

Ainiin, pitikö niitä huonojakin puolia kertoa... Haju on karmea! Ja se säilyy pitkään jos päiväsaikaan käyttää tätä. Suositteln siis tosiaan yövoiteeksi... ;)

11 kommenttia:

 1. itselläni oli noin vuosi sitten vaikeahkoa ekseemaa käsissäni. Kun kortisoni ei auttanut, käytin ties mitä emuöljyjä ja muita kunnes löysin TBSin hamppurasvan ! Ainoa tuote, joka pitää mun kädet kunnossa <3

  VastaaPoista
 2. Ei siis mikään turhan takia kehuttu tuote :)

  VastaaPoista
 3. Eikös tuota samaista voidetta ole kehuttu että voi laittaa kuiviin jalkapohjiinkin? Auttaako se todella niin hyvin kuin väitetään? Tekisi mieli ostaa tuo, mutta olisi kiva kuulla ensin vähän kokemuksia. :)

  VastaaPoista
 4. Joo kyllä mä ainakin käytän tätä myös jalkapohjiin :) Tosin rypsiöljyn päälle. Mulla on siis tosi kuiva iho, joten siksi laitan alle öljyä.
  Siis onhan monet The Body Shopin tuotteet, mukaanlukien tämä, ihan eri luokkaa kuin esimerkiksi apteekin perusvoiteet. Ne jättää iholle ällöttävän silikonisen tunteen eikä vaikutus kestä kovinkaan kauaa. Ainakaan itselläni. Karitevoit, öljyt yms. oikeasti hoitaa ihoa, eivät vain muodosta suojaavaa kalvoa. Talvisin voi olla hyvä muhitella vaikkapa yöt öljyjä ja tuhteja hoitavia rasvoja iholla ja päivällä suojata iho silikonisimmilla voiteilla, mutta näin kesällä itse koen tärkeimmäksi kosteuttavuuden ja hoitavuuden, en silikonikerroksia ;)

  VastaaPoista
 5. Tuo on niin totta. :) Täytyypä itsekkin käydä hankkimassa tuota käsivoidetta, kuullostaa tosiaan tehokkaalta.

  VastaaPoista
 6. Juu, totta puhutte tosiaan.

  Ite oon joulusta asti käyttäny kuivaihoisena myöskin, ja siitä on tullut yksi harvoista luottotuotteistani. Aivan oikeesti, sitä voi laittaa ensinnäkin mihin vain; käsiin, kantapäihin, kynsinauhoihin, kyynärpäihin.. Aivan minne vain, ja joka paikassa se toimii kuin unelma, imeytyy nopeasti ja pehmoinen vaikutus kestää.
  Lisäksi tuossa muutama viikko sitten sain hommattua kuusi tikkiä kämmeneen, ja siitä jäi järkyttävä jälki kun ne tikit otettiin pois. Iho oli mennyt puolesta kämmenestä rikki kun ei ollut viikkoon voinut rasvata käsiä. Pistin reilun kerroksen hamppurasvaa, ja kolmessa päivässä kämmenessä oli vain siisti pieni juova arven kohdalla. Jopa itse arpi oli pehmennyt.

  Aivan unelma. Ja tosiaan, ihmisten ilmoille sitä tuskin kannattaa laittaa, sillä haju on melkoisen voimakas, vaikka itse tuoksua rakastankin.

  VastaaPoista
 7. ^Kiva kun kerroit kokemuksiasi :)

  VastaaPoista
 8. meitsi tykkää tost hajusta mut mä oonki mies.

  VastaaPoista
 9. Mullakin on tota ja tosiaan pehmentää ihoa tosi hyvin! Kaupassa ku kokeilin nii järkytyin hajusta, mutta nyt kotona käytettynä se ei olekaan niin voimakas :D Olispa totoa pikkuputkilossakin, ku on kauheen iso ottaa kaupungille mukaan (ei sen puoleen että sitä kehtais ottaakkaa, mut... Vaik matkalle tai kavereille kokeiltavaks :D)

  VastaaPoista
 10. Siitähän löytyy kyllä myös pikkukoko, että eiku ostoksille vain :D

  VastaaPoista