sunnuntai 27. helmikuuta 2011

iHerb: Now Solutions Vitamin e cream 28,000 IU & Jason Natural Aloe Vera 98% Moisturizing Gel

iHerb on luonnonkosmetiikkaa ja puhtaita raaka- aineita rakastavan halpa shoppailupaikka! Ja vaikkei kaikki luontaiskosmetiikkaa tai luomua olekaan, niin hyviä tuotteita iHerbistä silti löytyy. iHerbistä löytyy vaikka mitä kauneudenhoitotuotteista vitamiineihin ja ruoka- aineisiin. Itse hankin ison osan ihonhoitotuotteista sekä vitamiineista iHerbistä ja olen ollut pitkään tyytyväinen asiakas. On siis aika esitellä muutamia tuotteita, joita on tullut testattua :) iHerbistä löytyy tuotteiden incit, joten sieltä voi itse lueskella mitä mikäkin sisältää.

Now Solutions Vitamin e cream 28,000 IU on melko täyteläinen, aivan ihana kosteusvoide. Koostumus on sopivan paksuhko ja kosteutustehot hyvät. Tuoksu on todella mieto, ehkä hitusen vaniljainen. Itse käytän tätä pääasiassa kasvoille Aloe Vera Gelin kanssa yövoiteena ja tuloksena on hyvin hoidettu, pehmeä ja rauhoittunut iho. Nyt talviaikaan ihoni on kaivannut selkeästi paksumpaa ja täyteläisempää voidetta kuin kesäisin ja tämä voide toimii kyllä kuin unelma!
Sopii hyvin myös kropan kuiville alueille. Varsinkin yhdessä Aloe Vera Gelin kanssa rauhoittaa ärtynyttä ja kuivuudesta hilseilevää ihoa. Näiden kahden yhdistelmästä eräs ystävänikin sai apua jalkojen ihottumaan.

Jason Natural Aloe Vera 98% Moisturizing Gel rauhoittaa ihoa ihanasti. Yksin käytettynä imeytyminen kestää hetken, mutta toiseen voiteeseen sekoitettuna hulahtaa ihoon tehokkaasti eikä jätä ikävää kalvoa iholle. Jasonin Aloe Vera Gel sisältää kuitenkin mentholia, joka voi joillakin ärsyttää ihoa. Lisäksi tässä on phenoxyethanolia ja mielestäni muutenkin turhan montaa muuta ainetta, että seuraavaksi ajattelin kokeilla jotain muuta Aloe Vera- valmistetta. Joka tapauksessa olen ollut tämänkin toimivuuteen äärimmäisen tyytyväinen! Rauhoittaa selvästi ihoa niin kasvoissa kuin muuallakin vartalossa. Tuoksu on mieto.

3 kommenttia:

 1. Mulla on kans tuo Jason Aloe vera ja tykkäilen kovasti. Oma iho ei ainakaan pahastu vaikka menthol mukana onkin. Kosteuttaa ihanasti ja imeytyy täydellisesti. :)

  VastaaPoista
 2. Mulla tuo ei yksinään riitä kosteuttamaan lainkaan, mutta antaa jotenkin paljon "lisää" muihin voiteisiin. Ainakin omassa naamassa näppyjen ja punoituksen määrä on vähentynyt ihan selkeästi. Mullakaan ei ole iho reagoinut mentholiin mitenkään :)

  Hyvä, että löytyy muitakin tyytyväisiä käyttäjiä! :D

  VastaaPoista
 3. mulla on käytössä iHerbistä Hyaluronic acid firming serum ja on kyllä loistotuote!

  VastaaPoista