torstai 20. tammikuuta 2011

MOP C- System Hydrating


MOPit on mulla niitä päivä varten, kun haluan pestä hiukseni erityisen hellästi ja hoitaen. Jo shampoopesun jälkeen hiukset ovat pehmeät ja ihanat, aivan kuin hoitoaineen käytön jälkeen. Hoitoaine on todella, todella kosteuttavaa. Jos pesisin näillä joka päivä, hiukseni varmaan latistuisivat. Pesutehot siis riittävät satunnaiseen käyttöön, mutta aivan arkituotteiksi nämä eivät sovi.

MOP Hydrating- duo on erittäin suosittu kuiville ja värjätyille hiuksille. Shampoo on sulfaatiton ja silikoniton, hoitoaine sisältää hiukan silikonia. Kumpikin ovat koostumukseltaan kermaisia, hoitoaine melko paksua. Shampoota riittää pienikin määrä ja vaahdotus on vaivatonta. Sulfaatittomana shampoona Hydrating ei kylläkään vaahtoa mielinmäärin, mutten ole itse kokenut asiaa mitenkään haittana. Hoitoaine hoitaa hommansa niin pikaisesti käytettynä kuin pidemmissäkin muhituksissa.

Hoitis toimii aivan mahtavasti jätettävänä hoitoaineena! Kuivina pakkaspäivinä otan käteen ihan pienen nokareen hoitoainetta, sekoitan siihen hieman vettä ja levitän latvoihin. Kosteutus ja sileys on taattu, ilman lähmälookkia :)

Tuotteiden tuoksu ei ole hajuhermoja hivelevä, muttei mikään pahakaan. Itse kuvailisin tuoksua "luonnonläheiseksi sitrukseksi".

Suosittelen kyllä kokeilemaan, mikäli haluaa hemmotella hiuksiaan satunnaisesti tai tarjota hiuksille tehokasta ja hellää hoitoa useamminkin. Hinta ei päätä huimaa ja mielestäni sekä shampoo että hoitoaine ovat todella riittoisia. Sitrusallergikoille nämä kyllä saattavat aiheuttaa ihoärsytystä.

Itse ostin nämäkin Lookfantasticista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti