sunnuntai 27. helmikuuta 2011

iHerb: Alba Botanica Pineapple Enzyme Facial Cleanser


Alba Botanica Pineapple Enzyme Facial Cleanser on geelimäistä, pumppupullossa olevaa kasvojenpuhdistusainetta. Tuotetta ei suositella silmänympärysiholle, mutta mä olen kyllä pessyt huoletta ihan koko naaman tällä! Meikit lähtevät hyvin eikä iho jää pahasti kiristelemään. Poistan kylläkin suurimman osan silmämeikeistä ennen kasvojen pesua. Käytän mm. vedenkestävää rajauskynää, joka ei tahdo ikinä irrota muulla kuin silmämeikinpoistoaineella. Uskon, että tällä lähtisi hyvin kevyt, vesiliukoinen silmämeikkikin. Geelimäiseksi puhdistustuotteeksi todella hellävaraisen tuntuista. Tuoksu on muuten ihanan raikas ananas, mutta mun nenään pistää hieman liikaa alkoholin haju. Tuskin siis ostan lisää, vaikka muuten olenkin ollut tyytyväinen. Pesutehot ovat kuitenkin erinomaiset, inci suht hyvä ja hinta edullinen, joten kokeilla kannattaa! Sopinee monenlaiselle iholle: normaalille, pintakuivalle, sekaiholle ja rasvaiselle. Aivan herkälle iholle en kokeilisi mm. alkoholin vuoksi.

Tämäkin tuote on osa iHerbin valikoimaa :)

2 kommenttia:

 1. Olen Alban Rainforest- sarjasta (ei myydä iHerbissä, ostin Virosta) kokeillut geelimäistä putsaria, mutta talviaikaan se sai jäädä kylppärin kaappiin, kun kuivattaa ihan liikaa. Kesäaikaan varmaan se on ihan passeli.

  Kokeilulistalla on kuitenkin niin paljon erilaisia putsareita, joten joskus tuotakin on sitten kokeiltava ;D

  Blogistani löytyy muuten Gorgeous Blogger- tunnustus sinulle :)

  VastaaPoista
 2. Juu mäkin epäilen, että aivan kuivalle iholle tämäkään putsari ei sovi. Mulla kuitenkin kiristää pintakuiva iho hyvin herkästi, eikä tämä ole saanut aikaan kummoisempaa kiristelyä vaikka peseekin tosi hyvin.

  Kiitos :)

  VastaaPoista