perjantai 4. maaliskuuta 2011

The Gorgeous Blogger


"The Gorgeous Blogger -palkinto on suunnattu kaikille upeille bloggaajille. Jokainen vastaa viiteen blogiinsa liittyvään kysymykseen ja jakaa tämän palkinnon viidelle, jotka mielestään sen ansaitsevat."


Mirssiina muisti minua itsetuntoa hivelevällä tunnustuksella :D Kiitos! Tunnustukseen kuuluu myös velvollisuus vastata muutamaan kysymykseen, joten tässäpä vastauksia:

Milloin aloitit blogisi?
- Ensimmäinen postaus on tehty 25.2.2009. Hui! Siitähän on jo... 2 vuotta! Kylläpäs aika kuluu kovaa vauhtia. Eka postaus käsitteli silloista pahinta villitystäni, Diorin viisikkoja. Kaikki tuon postauksen viisikoista ovat edelleen hyvässä tallessa meikkipussukassani :)

Mistä kirjoitat blogissasi, mitä se käsittelee?
- Kirjoitan kosmetiikasta, kynsilakoista ja kynsien koristelusta sekä ihonhoidosta ja muista aihealueeseen liittyvistä jutuista.

Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?
- En ole tavoitellut blogillani mitään erityistä erityisyyttä. Ainakin blogini on aidosti rehellinen, en yritä esittää sen kautta jotain mitä en ole.

Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
- Halusin jakaa kokemuksiani muille, esitellä omasta mielestäni hehkutuksen arvoisia tuotteita ja bloggaaminen vain tuntui tosi kivalta harrastukselta.

Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
- Haluaisin kirjoitella enemmän. Tänä talvena vain ei ole ollut oikein jutunjuurta. Uusia tuotteita on tullut hankittua vähän, meikkaus on jäänyt tosi vähälle (Mm. opparia on väännetty ties miten monet tunnit kotosalla ryytyneissä kotivaatteissa hiukset sekaisin, joten miksi meikatakaan? :P) ja muunkin kosmetiikan käyttöä olen halunnut nyt vähentää. Toivottavasti kevään edetessä pystyn taas palaamaan mm. kynsien laiton pariin, mutta saa nähdä miten vapaa- aikaa riittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti