perjantai 3. syyskuuta 2010

Syksyn sävyjä
Pitkästä aikaa meikkikuvia :) Mä olen kyllä aivan helisemässä tän bloggerin kanssa! Välillä kuvista lähtee värit ja välillä ne on sitten tämmösiä, vähän liiankin tummia... No, en jaksa vääntää enempää photarin ja bloggerin kanssa. Sori!

Kokeilussa oli tänään pääasiassa MAC pigmentti Tan. Tan on oikeastaan tosi kaunis, syksyinen sävy. MACin pigmentit ovat persoonallisia ja niissä on usein monia sävyvivahteita. Tan:kin on melkoinen kameleontti, vaikkei niinkään sävyjensä puolesta, mutta tummuutensa kyllä.
MACin pigmentit ovat kuitenkin niin mielenkiintoisia, että tilasinpa niitä kuusi lisää. Toivottavasti posti toisi ne perille pian!

Meikki oli aika yksinkertainen. Pohjustuksena UDPP sekä MAC Paintpot Rubenesque. Sisänurkassa Loreal Golden Fidelityn vaalein sävy, ulkonurkassa MAC Tan ja kulmaluulla MAC Vanilla. Hohtoa riitti siis juuri täydellisesti minun makuuni!
Rajaus on tehty Lumene Blueberry eyelinerilla ja ripsissä on MaxFactor Masterpiece Max. Mulla oli tänään Very Bad Lash Day :P Ja sen kyllä huomaa.

Harmi, ettei pigmenttien monimuotoisuutta saa välittymään kuviin. Meikki oli todella vivahteikas ja vaikka sävyt olivatkin aika peruskamaa, kokonaisuus oli mielestäni hyvinkin omalaatuinen! Just sopiva syysmeikki :)


2 kommenttia: