lauantai 4. syyskuuta 2010

Beautiful Blogger


Sain Badbombenilta palkinnon! Oikein itsetuntoa hivelee saada Beautiful blogger- kunniamaininta! Kiitos :) Palkinnon mukana tulee ilmeisesti toivomus kertoa itsestään 7 mielenkiintoista asiaa. Ounou, tuleekohan tästä vaikeaa!

1. Asumme avon kanssa tällä hetkellä tosi pienessä asunnossa (42m2), mutta noin kuukauden päästä laitetaan vetämään hakemuksia isommasta! Mun mielestä on aivan huippuihanaa päästä isompaan kotiin :) Ja toiveena on vielä saada oma pikkupiha, saapahan koirakin hengailla pihalla päivät pitkät.

2. Olen ollut viime marraskuusta asti absolutisti. Viime haasteessa kerroin harkitsevani tätä, joten nyt kerron toteuttaneeni sen :) Ah, miten mukavaa raitis elämä onkaan!

3. Olen ajatellut leikata hiuksiani huomattavasti lyhyemmiksi. Koska me saadaan toivottavasti nyt syksyn mittaan auto, mun ei tarvitse kohta enää kulkea joka paikkaan pyörällä kypärä päässä. Eli voin leikata jonkun kivan mallin hiuksiin! Jee! Ainut ongelma on se, etten mä osaa lainkaan suunnitella mikä näyttäisi hyvältä tässä päässä...

4. Sain taas pitkästä aikaa pienen kosmetiikkakärpäsen pureman ja nyt mulle onkin tulossa jo viime postauksessa mainitsemiani MACin pigmenttejä sekä Dior 5 coulers Petal Shine- paletti! PS on kylläkin käytetty, mutta sainpahan edullisesti ja ihan yhtä hyvin se pelittää kuin uusikin :)

5. Mulle tulee Vauva- ja Koiramme- lehti.

6. Olen harkinnut vakavasti tatuointia.

7. Tänään on aivan uskomattoman kaunis auringonpaiste ja mä kävinkin koiran kanssa nauttimassa ilmasta lenkillä :) Olisipa koko syksy yhtä ihana!

8. Ekstrapaljastus: Tämä ei ole varsinaisesti paljastus, koska en kerro kaikkea ;) Sain avolta aivan superhyperkauniinihanan synttärilahjan viime viikolla! Se on niin upea :) Mutta enpäs kerro mikä se on... Vielä ;) Kosmetiikkaa se ei kyllä ole, mutta jotain muuta naisellista kyllä.

Haluan antaa tämän palkinnon eteenpäin kauniille Nealle :)

12 kommenttia:

 1. 42 neliöö miehen kanssa..kokeilepa 24 neliöö ni tiiät mitä mun elämä on :D

  VastaaPoista
 2. No, miehen ja koiran :D Eikä tämä sinänsä paha ole, me ollaan viihdytty ihan hyvin jo kaksi ja puoli vuotta tässä. Asunto on muuten ihana ja alue mahtava. Mutta alkaa se ahtaaksi käymään :(

  VastaaPoista
 3. Me ollaan oltu tässä kohta 5 vuotta. Halpa vuokra on suurin syy. Vakituista työpaikkaa odotellessa passaa.

  VastaaPoista
 4. Sepä se, varojen mukaan on elettävä. Samasta syystä mekin tässä ollaan. Eikä se kämpän koko kaikkea kerro, edellinen missä asuttiin oli 57m2, karsea kunto ja karsea alue. En ikinä muuttais takasin!! Sitäpaitsi pienessä on vähemmän siivottavaa ;D

  Mutta joskus se tilantarve vaan kasvaa...

  VastaaPoista
 5. Kiitos :D Täytyy tehdä kyllä tämä mutta mitäpä kertoisin... Hmm... :D

  VastaaPoista
 6. Kyllä mäkin ensin ajattelin, etten keksi mitään :D Enkä mä noiden juttujen mielenkiintoisuudesta tiedä, mutta aina sitä jotain pientä tulee mieleen :)

  VastaaPoista
 7. Niin no se tosiaan on plussaa että on vähän siivottavaa. Kaikki kamat vaan ei mahdu kaappeihin ni sit kämppä on kuin pommin jäljiltä :D

  VastaaPoista
 8. No sepä se xD Meillä on sohvan takana kokoamattomia huonekaluja ja makkarin nurkat pullottaa vieraspatjoja ja koiranruokasäkkejä. Ja sauna on täynnä hiustenhoitoputeleita kun ei ole hyllytilaa! Ja pikkusotku saa kämpän näyttämään siltä, että minkäänlaista siivousta ei olisi tapahtunut kuukausiin.

  Perustetaan tukiryhmä pienten asuntojen ja ahtauden uhreille.

  VastaaPoista
 9. Kivoja pikku paljasteluita, kiitos! Meilläkin oli tätä ennen 42 neliötä, nyt taitaa olla 52 plus iiiiso parveke, herkkua! :D

  VastaaPoista
 10. Meillä tursuaa nurkissa muovisäkkejä ja näkisitpä meidän nurkan missä kaikki johdot luikertelee :D Tukiryhmä kuulostaa loistavalta!

  VastaaPoista
 11. Hienoa, täähän menee jo terapiasta! :D Meidän johdot luikertelee muuten seinillä. Joo-o. Piti saada ne pennun ulottuvilta pois.

  Mutta mä olen oikeasti sitä mieltä, että jokaiselle tekee hyvää "asua joskus ahtaasti" tms. Osaapahan sitten arvostaa eri tavalla kun joskus saa parempaa.

  VastaaPoista