lauantai 11. syyskuuta 2010

Dior 5 couleurs Petal Shine


Hihkun innosta, koska sain eilen uuden Diorin viisikon! Otsikon mukaisesti kyseessä on Petal Shine. Ostin paletin käytettynä, joten en voi ottaa kuvia iskemättömästä yksilöstä. No, netti taitaa olla muutenkin pullollaan kuvia Petal Shinesta, joten googlettamaan vaan jos erilaiset kuvat kiinnostavat :)

Petal Shine vaikuttaa laadultaan aivan huipulta. Paletti on Iridescent, eli nappien koostumus on hohtavampi kuin ns. tavallisissa paleteissa. Vaikka PS onkin iri, sen sävyt ovat erinomaisen peittäviä!

Vertailin Petal Shinea hieman Dior 5 couleurs Stylish Moven kanssa, joka on siis laadultaan tavallinen, ei iri. PS on paljon peittävämpi, kun taas muutamat SM sävyt ovat jotenkin läpikuultavia. PS on toki paljon hohtavampi, mutta samalla sävyt ovat paljon vivahteikkaampia.

Täytyy sanoa, että odotan paljon tältä paletilta :) Toivottavasti en joudu pettymään!
Sävyt järjestyksessä 1. 2. 3. 4. 5.


Pientä vertailua Stylish Moven kanssa. Alla siis SM sävyjä.

9 kommenttia:

 1. Petal Shine on yksi lempipalettejani. Sävyt ovat todella kauniit, helpot yhdistellä ja käyttää ja häivyttyvät kuin unelmat. Kuuluu siis ehdottomasti luottopaletteihin, johon tarttumalla ei voi epäonnistua.

  Tosi monet tuntuvat tykkäävän juuri tästä paletista enkä lainkaan ihmettele.

  VastaaPoista
 2. Just siksi munkin oli toi pakko vihdoin hankkia, kun niin moni tuntuu siitä tykkäävän. Ja onhan siinä monta eri sävyä eli saa varmasti monennäköistä meikkiäkin. Eikä palettien tarvitse aina edustaa kirkkainta värimaailmaa, vaan arkipaletiksi PS vaikuttaa juuri passelilta :)

  VastaaPoista
 3. Itse ostan mieluiten juuri sellaisia Dior-paletteja joiden värimaailman tiedän sopivan ja olevan helposti yhdisteltävissä. Tokihan erikoiset väriyhdistelmät ovat upeita, mutta kyllä se arkimeikkaus on kuitenkin vähintään 80 % kaikesta meikkauksesta.

  Omat paletit ovat kaikki käyttöön tarkoitettuja enkä mitää säästele jotain tiettyä tilaisuutta varten. Oli kyse sitten arki kauppareissusta tai suuremmista karkeloista.

  Pari palettia (spring bouquet ja sky glow) olen myynyt parin kuukauden aikana kun tulin siihen tulokseen, etten saa niiden sävyjä toimimaan kauniisti. Edelleenkin Pearl Glow etsii uutta kotia.

  VastaaPoista
 4. Mä ostaisin varmasti kaikki viisikot jos olisi varaa! :D Mutta kun ei ole, niin pakko on käyttää vähän harkintaa. Muutama kämmi on käynyt eivätkä sävyt olekaan sopineet.

  Toisaalta on kiva, että on sekä vaaleita, tummia että kirkkaita sävyjä. Graphic Lights on esimerkiksi yksi ehdottomia suosikkipalettejani. Rakastan pinkkiä :) Ja mielestäni sekin sopii arkimeikiksi, riippuen mihin vaatteisiin yhdistää.

  VastaaPoista
 5. Suosikkisävyt on jännä juttu, sillä itse pidän taas Graphic Lightsia ihan liian, liian... jotakin :) oman makuun. Olen kyllä ständeillä sitä ihastellut, mutta omaksi en tarvitse. Epäilen myös, että omaan vaaleaan maitonaama ihooni sävyt eivät edes olisi toimivia.

  Kesympi Pink Idol riittää mulle mainiosti. Ja jos totta puhutaan, sen käyttö on viime aikoina ihan totaalisesti unohtunut.

  Mitkä paletit sulla ovat osoittautuneet ei niin hyviksi valinnoiksi?

  VastaaPoista
 6. Mä olen myös todella, todella vaalea, mutta hillitysti käytettynä pinkit ja vaaleanpunaiset sopii kyllä silmämeikkiin loistavasti! Esim. mustien/harmaiden vaatteiden kanssa. Joskus on toisaalta kiva meikata paljon hillitymmin :) Vaihtelu virkistää!

  Pink Idol on mun ehdottomia suosikkipaletteja! Olen jopa harkinnut toisen hankkimista varastoon...

  Kokeilemistani paleteista Elegante lähti kiertoon (En vaan saanut sitä sopimaan), Myriad ei sopinut lainkaan (Ei yllätys, en osaa käyttää sinisiä eikä ne mulle oikein sovikaan) ja sama kuin em. Seascapen kanssa (+mattasävyt vaan ei ole mun juttu).

  Tropical Light on kaunis paletti ja voisi sopiakin, mutta mulla on tällä hetkellä viinipunaiset silmälasit jotka rajoittavat melkolailla meikin sävymaailmaa :( Toivottavasti saisin pian uudet prillit!

  VastaaPoista
 7. Tänään oikein inspiroidun meikkaamaan pitkästä aikaa Pink Idolilla. On se oikeasti tosi kaunis paletti :) Ja helposti onnistuu kaunis arkimeikki joka ei ole sitä perus ruskeaaa jota sinisilmäiselle miltei aina tyrkytetään.

  Olen oikein positiivisesti "yllättynyt" vaikka kyllähän tiesin paletin olevan tosi kiva kunhan siihen vain tarttuu.

  VastaaPoista
 8. Joskus pieni tauko jostain paletista on kyllä ihan paikallaan! Kyllähän niihinkin tylsistyy ja turtuu :) Vähän ajan kuluttua sävyt ovatkin taas aivan ihania! :D Mä olen tosi tykästynyt tähän petal shineen, tein tänään violetin meikin ja tämä on aivan täydellinen <3

  VastaaPoista
 9. All these five colors are really stunning!

  VastaaPoista